Mīlestības horoskops 2. maijam – paskaties uz sevi no malas!

Vēzis Intuīcijas apdāvinātajiem Vēžiem šodien nāksies domāt analītiski. Iespējams, ka kāda konflikta risināšanai ar mīļoto cilvēku nepalīdzēs emociju vai sajūtu izrādīšana, bet gan kārtīga un pārdomāta saruna.

Lauva Zināmas nesaskaņas radīs naudas problēmas. Nesalīdziniet savus ienākumus vai izdevumus – šādas sarunas ne pie kā laba nenovedīs!

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies 01.05.-07.05

Jaunava Attiecībām ir daudz lielāka ietekme pār tevi un tavu karjeru, nekā tev sākumā šķita. Kad ar partneri tiks atrisināts kāds konflikts, tikai tad tu ar pilnu atdevi spēsi nodoties darāmajiem darbiem.

Svari Šo dienu daudz labprātāk pavadīsi ar mīļoto cilvēku vai ģimeni, nevis kurnēsi darbā. Dienas otrajā pusē mēģini veltīt pēc iespējas vairāk uzmanības savam mīļotajam cilvēkam, pagatavojot viņam gardas vakariņas.

Skorpions Detaļām nebūs tik liela nozīme, kā visai situācijai kopumā. Tā vietā, lai nosodīta partnera rīcību, ir vērts paskatīties pašam uz sevi.

Lasi arī: 2. maija dienas horoskops – gudrākais piekāpjas!

Strēlnieks Draudzībā ar apkārtējiem būtu jābūt ļoti piesardzīgam – smalkas detaļas par savu privāto dzīvi nevienam labāk neatklāt! Attiecībās nevajadzētu neko slēpt – ja kaut kas sakrājies, tad izstāsti par to arī savam partnerim!

Mežāzis Iespējams strīds ar ģimenes locekļiem, kas saistīts ar naudas jautājumiem. Prātīgāk būs, ja atturēsies no skaidrošanās, bet gan paklusēsi

Ūdensvīrs Šodien mīļotais cilvēks tev liks saprast kaut ko vērtīgu. Noteikti nepalaid šo vērtīgo atziņu gar ausīm! Iespējams, ka viņa teiktajā ir kāds zemteksts!

Zivis Šodien emocijas būs dažādās nokrāsās, bet tu nedrīksti tam ļaut tevi ietekmēt un dusmas izgāzt uz mīļoto cilvēku. Ja nu tomēr tā sanāk, tad nekavējoties atvainojies un paskaidro esošo situāciju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru