Viss, kas tev jāzina par Zivju laulības dzīvi

Noskaidro, kāda ir Zivju laulības dzīve, kas viņam patīk un kas nepatīk, un cik daudz viņš ir gatavs atdot tam, lai tā izdotos! 

Zivis nepacietīgi gaida kāzu pienākšanu… viņu prātā tās jau sen ir izplānotas. Kas attiecās uz ideālā partnera meklējumiem, Zivis noteikti būs pieļāvušas neskaitāmas kļūdas, līdz tām izdosies atrast īsto un vienīgo partneri. Pēc apprecēšanās, Zivīm būs nepieciešams neliels atgādinājums – vienmēr jāsaglabā sava identitāte un neatkarība.

Lasi arī: Viss, kas tev jāzina par Ūdensvīra laulības dzīvi

Protams, ir cilvēki, kuri teiks, ka ģimenē nav vietas vārdam “es”, tomēr šī frāze nav piemērota Zivīm. Zivis ir pašas par sevi un viņas labi zina, ka izpatikšana kādam citam un pielāgošanās iedzīs viņas rutīnā, kas savukārt novedīs pie partnera krāpšanas.

No otras puses, Zivis patiesi vēlas savai otrajai pusītei sniegt itin visu, tomēr tas labi neatsauksies uz šīs zīmes garīgo veselību. Ambīciju un personīgo prieku apsmiešana radīs iespaidu, ka Zivis kļuvušas tikai par mazsvarīgu rotaļlietu, kuru var raustīt pēc patikas.

Lasi arī: Kurām zodiaka zīmēm laulība ir vissvarīgākā, bet kurām – ne tik ļoti?

Zivīm nekādas problēmas nesagādā dzīvošana dezorganizētā vidē. Lai gan viņu partneris bieži būs neapmierināt ar to, ka Zivis nozīmīgas lietas neuzskata par svarīgām un tie nebūt nav meli. Jāņem vērā, ka Zivis ir neapzināti nenovīdīgas, viņām vienkārši šķiet, ka dzīvē ir citas svarīgākas lietas, ko darīt.

Zivju zīmē dzimusī sieviete mīl savu darbu, tomēr viņa vienmēr pamanās atstāt sev kau mazumiņu brīva laika, lai nodotos hobijam. Ja viņa varētu izvēlēties, tad labprātāk nestrādātu nemaz. Ja viņa atradīs turīgu vīrieti, kurš viņu ar visu nodrošinās, šī sieviete darīs visu iespējamo ģimenes un bērnu labklājības labad.

Lasi vēl: Kādas attiecību iezīmes ir toksiskas katrai zodiaka zīmei

Zivis ir labi vecāki, viņi nekad neatstāj bērnu vajadzības novārtā, atvases noteikti tiks vestas dažādos pulciņos, lai spētu pašrealizēties. Nereti Zivju bērni ir izlutināti, jo tiem tiek gādātas pašas labākās lietas. Šīs zīmes pārstāvji ir pārliecināti, ka rīkojas pareizi. Ja bērniem skolā neveiksies itin labi, vecāki noteikti būs šokēti. Lai arī tas būs grūti, Zivīm ir jāiemāca saviem bērniem disciplīna, kā arī jāieaudzina smaga darba un godīguma principi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru