Mīlestības horoskops brīvdienām no 5. līdz 7. oktobrim – gaisā būs sāncensības gars!

 

LAUVA

Ieguldi līdzekļus mīļotajā cilvēkā, kā arī velti viņam laiku un uzmanību. Ja vēlies palielināt finanses, tad šajā nogalē jāiegulda pūliņi, lai izdomātu, kā to izdarīt. Ja vēlies ieguldīt naudu, iegādājoties ko vērtīgu, ir vērts apskatīties iespējas, bet ar iegādi nesteigties.

JAUNAVA

Mīlestība un romantika ir visai bīstamas lietas. Iespējams, ka satiksi kādu cilvēku, kura nodomi ir tik vien kā īslaicīgi. Ja vēlies izklaidēties, nevis veidot nopietnas attiecības, tad tu vari vienkārši labi pavadīt laiku. Tomēr, ja nevēlies, ali tev tiktu salauzta sirds, neiesaisties afērās ar šo cilvēku.

SVARI

Tev tiks dota iespēja piedzīvot visslēptākās fantāzijas. Ja jau atrodies tuvās attiecībās, tad ir īstais brīdis radīt romantisku atmosfēru, nav svarīgi, vai tas notiek mājās, vai tuvu pie dabas. Tu vari dabūt visu, ko vēlies. Izbaudi šo mirkli!

SKORPIONS

Šīs nogales planetārā enerģija palīdzēs mainīt pārāk ilgi briedušo situāciju esošajās attiecībās. Tev izdosies iniciēt sarunu vai meklēt padomu pie attiecību konsultanta, kurš var palīdzēt tikt galā ar specifiskām grūtībām, ar kurām tev nākas saskarties. Problēmas atzīšana ir pirmais lielais solis uz tās risināšanu.

STRĒLNIEKS

Tev būs pagrūti rast īsto taktiku, kuru pielietot personisko attiecību uzlabošanai. Planētu stāvoklis liks tev rīkoties un izturēties divkosīgi. Tu zini, ka vēlies būt kopā ar šo īpašo cilvēku, bet no otras puses, tu nevēlies pazaudēt savu personisko brīvību. Iespējams, ka ir pienācis īstais brīdis izlemt, kurš no abiem ir svarīgāks.

MEŽĀZIS

Šī nogale tev būs ļoti sociāli aktīva, būtu labi, ja tu dotos ārā no mājas un satiktos ar cilvēkiem no citām grupām. Šis nav romantikai piemērots laiks, lai arī flirtēšanas un acu kontakta būs gana daudz. Izmanto iespēju, lai sadraudzētos ar jauniem cilvēkiem.

ŪDENSVĪRS

Nedomā, ka tu vari mīļotajam cilvēkam pievērst uzmanību tikai tad, kad vēlies. Planētu izvietojums dos tev ziņu, ka, ja vēlies, lai attiecības uzplaukst, tu nevari gaidīt, ka tas notiks pats no sevis. Tas ir godīguma jautājums, kā arī tev jāizprot savas rīcības motīvi. Sāc ar sevi un tad pievērsies mīļotajam.

ZIVIS

Tu iespējams domā par to, vai būtu prātīgi dalīties kāda noslēpumā ar mīļoto cilvēku. Tu neesi pārliecināts, ka vari viņam uzticēties šajā stadijā. Planētu izvietojums pastiprinās konfliktus un arī atklās, ka labāk nogaidīt pateicīgāku mirkli.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru