Miljardieri un horoskops: cik daudz miljardieru dzimst katrā no zīmēm?

7. vieta – Mežāži — 7 miljardieri. Amazon dibinātājs un galvenais izpilddirektors Džefs Bezos ($72,8 miljardi), un Safra National Bank of New York priekšsēdētājs Džozefs Safra ($20,5 miljardi).

6. vieta – Ūdensvīri ir 8 miljardieri no saraksta. Tas ir biznesmenis no Ņujorkas Maikls Blumbergs ($47,4 miljardi), un meksikānis Karlos Slim Helu ($54,5 miljardi). Kā redzam, Ūdensvīri māk nopelnīt naudu!

5. vieta – Tālākie 8 miljardieri ir Vērši. Šajā sarakstā var ieraudzīt Facebook ģenerāldirektoru Marku Cukerbergu ($56 miljardi) BMW mantinieci Sjūzanu Klattenu ($20,4 miljardi).

Lasi vēl: Katras zodiaka zīmes klupšanas akmeņi, kas neļauj kļūt bagātam

4. vieta – Vēl 8 miljardieri ir Skorpioni. Šeit arī pasaulē bagātākais cilvēks Bils Geitss ($86 miljardi), un Stīva Džobsa atraitne Lorena Pauela Džobsa ($20 miljardi).

3. vieta – Svari – 10 miljardieri! Walmart mantiniece Alisa Voltone ($33,8 miljardi) un H&M priekšsēdētājs Stefans Perssons ($19,6 miljardi).

2. vieta – Lauvas – vēl 10 miljardieri! Google līdzdibinātājs Sergejs Brīns ($39,8 miljardi) un Oracle dibinātājs Larijs Elisona ($52,2 miljardi) atrodas šajā sarakstā.

Lasi arī: Noskaidro, kādā vecumā bagāta kļūs katra zodiaka zīme

Kurš gan ir šī saraksta uzvarētājs? Tie ir Auni! 11 miljardieri ir tieši šīs zodiaka zīmes pārstāvji. Starp tiem ir Zara dibinātājs Amansio Ortega ($71,3 miljardi) un bagātākais cilvēks Indijā Mukeša Ambani ($23,2 miljardi).

Kā redzat, katram ir, uz ko tiekties, jo zvaigznes netraucē pelnīt savus miljardus nevienai no zodiaka zīmēm!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!