Nedēļas horoskops 21. – 27. novembrim

AUNS Jums šī nedēļa var būt mierīga, ja esat uz sava īstā ceļa. Pretējā gadījumā, nedēļas nogale sola trauksmainumu- alksiet pēc pārmaiņām visās jomās, kurās kaut kas neapmierina. Kopumā tā būs ļoti motivējoša un iedvesmojoša enerģija ar iespēju uz jaunām, ģeniālām idejām par to, kā uzlabot savu dzīves kvalitāti. Tas, ko Jums vajadzētu darīt- rīkoties! Ir pēdējais laiks, lai sāktu savus sapņus pārvērst realitātē, ja to vēl nedarāt. Nedēļas otrajā pusē Iespējami arī strauji notikumu pavērsieni.

VĒRSIS Šī nedēļa Jums būs par radošumu, mīlestību un vēlmi pēc panākumiem. Ļoti svarīgi, lai Vērši saviem darbiem pieslēgtu visu savu kreativitāti un radošumu, lai Jūs mīlētu sevi un ar mīlošu attieksmi izturētos pret tuviniekiem, kā arī nezaudētu ticību savam sapnim par labāku rītdienu. To visu no Jums prasīs šī nedēļa, un ja nepieņemsiet spēles noteikumus, būs tikai grūtāk. Viegli būs tiem, kuri dzīvo tā, kā iepriekš aprakstīts. Tie, kuri vēl tā nedzīvo- nāksies iemācīties un diemžēl, bieži vien šī Kosmosa skola nemāca „pa labam”- tā vienkārši gandrīz neviens šo mācību nesaprot.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops novembrim: Kas tevi šomēnes sagaida?

DVĪŅI Ja beidzot esat nolēmis ieviest savā dzīvē pārmaiņas, tad šis ir piemērots laiks. Gan darba maiņai, gan partnera maiņai, gan dzīvesvietas maiņai. Ja vēlaties, tad dariet to! Varbūt Jūs māc šaubas, vai pieņemsiet pareizo lēmumu. Ja tā, tad pajautājiet sev, vai šobrīd esat laimīgs/a. Ja atbilde ir negatīva, tad noteikti rīkojaties! Jūs pats/i veidojat savu dzīvi un tāpēc arī pašam par to ir jāuzņemas atbildība. Nebaidieties un riskējiet, lai pēc tam vinnētu un dzertu šampanieti!

VĒZIS Uzmanību, Vēži! Tieši šonedēļ Kosmoss Jums sūta brīnišķīgu enerģiju, kas ļaus radīt kaut ko jaunu. Droši vien pēdējā laikā Jūsu dzīve ir mainījusies- iespējams, ir nomainījies draugu loks, intereses, kā arī vērtības. Principā, varētu teikt, ka vecajai dzīvei kaut kādā mērā ir pārbraucis pāri traktors un visu nolīdzinājis. Ja vēl neesat tukšajā vietā sācis būvēt kaut ko jaunu, tad šis ir vislabākais brīdis, kad to beidzot sākt- būvējiet jaunas attiecības, draudzības, darbus, hobijus, visu, kas jūs iepriecina un dara laimīgus! Ja iepazīstaties ar kādu, tad šī satikšanās var būt nozīmīga.

LAUVA Šis noteikti ir bijis diez gan attīstošs periods. Ja ne priecīgs, tad pilnveidojošs gan. Jūs noteikti esat kļuvuši krietni gudrāki un viedāki. Ja nospraustais mērķis, uz kādu līdz šim esat gājuši, joprojām ir aktuāls, tad izmantojiet savu gudrību, lai pie tā nonāktu ātrāk. Visticamāk, daudz cerību un ilūziju ir sagruvušas, taču tas viss uz labu- lai vietā nāktu, kas jauns, un Jūs paceltos savā apziņas līmenī!

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kurām veiksies līdz pat šī gada beigām

JAUNAVA Jūs jau zināt, ka attīstība vislabāk norit ārpus komforta zonas, tāpēc, nebrīnieties, ja viss nenotiek, kā cerēts. Tas, kas Jums ir jāmācās- ļauties un paļauties, pielāgoties un paņemt labāko no katras situācijas. Klausieties ar sirdi un no prāta pieņemiet tik padomu. Neļaujiet, lai prāts diktē noteikumus Jūsu vietā- tas šo visu attīstības procesu padarīs tikai grūtāku.

SVARI Jūs nedēļas otrajā pusē saņemsiet ļoti daudzsološu enerģiju kaut kā jauna sākumam. Tas var nākt arī kā spēriens no skaidrām debesīm. Virzīsieties augšup savas laimes un harmonijas meklējumos. Galvenais, pieejiet visam ar mīlestību, neiespringstiet, ja kaut kas nenotiek kā plānots- reizēm tas, ko ir paredzējis liktenis, ir daudz labāk, nekā paši būtu varējuši izdomāt. Ja prātā ienāk kāda doma vai ideja- droši realizējiet to! Ejiet pēc tā, kas Jums liks justies labāk, esat drosmīgi cīņā par laimi.

SKORPIONS Nedēļas pirmā puse var būt mazāk priecīga, jo, iespējams, ļoti vēlēsieties, lai kaut kas būtu citādāk. Visticamāk, šī sajūta provocēs spēcīgas emocijas un neapmierinātības izrādīšanu. Nu, ko- viss ir jūsu rokās, Skorpioni! Ja kaut kas nepatīk, atsakieties no tā. Visādi citādi, šī nedēļa nesīs spēcīgu pārmaiņu enerģiju, kas var rezultēties ar lēmumu par izmaiņu ieviešanu kādā no dzīves jomām. Šobrīd Kosmoss Jums rada vai nu jaunu partneri, vai darbu, vai dzīvesvietu- tikai no Jums pašiem ir atkarīgs, kuru dāvanu pieņemsiet un vai vispār pieņemsiet.

STRĒLNIEKS Jums joprojām noris kārtošanās process- tiek ieviestas korekcijas tajās dzīves jomās, kurās iepriekš esat pieņēmis nepareizus lēmumus. Meklējiet jaunas iespējas un veidus, kā nepalikt zem vecās dzīves gruvešiem, jo viss, ko reiz saucāt par mīļu un tuvu, drīz vai vairs tāds var nebūt. Strēlniekam visgrūtāk ir iemācīties uzņemties atbildību pašam par savu dzīvi un par saviem darbiem. It sevišķi šajā laika, visi pamestie, uzmestie cilvēki, darbi, lietas, sāks uzpeldēt. Tāpēc, lai priecājas tie, kuri dzīvojuši godprātīgi un lai sagatavo atvainošanās runu tie, kas savos darbos un nodomos nav bijuši tīri.

Lasi arī: Mīlestības horoskops rudenim; uzzini, kas tevi sagaida šajā gadalaikā!

MEŽĀZIS Jums šī nedēļa var būt emocionāla, ļoti spilgti izjutīsiet visas tās situācijas un reizes, kad viss nebūs pa prātam, sakarā ar lielajiem dzīves plāniem. Šonedēļ jūsu dzīvē tiek sagrauts vecais un radīts kaut kas jauns. Tam nav obligāti jābūt fiziskam- tās var būt arī vērtības un skatījums uz dzīvi. Un šī lieta mēģinās vienoties ar Jūsu emocionālo pusi, kas nozīmē, ka variet just iekšēju nemieru, trauksmi un būt viegli aizkaitināmi. Protams, nav jau viegli ar prātu pieņemt to, ka sirds saka kaut ko citu, un šis „cits” neatbilst prāta apsvērumiem.

ŪDENSVĪRS Šis Jums nav viegls dzīves posms, jo ir nepieciešamas izmaiņas, kuras Jūs kavējaties veikt, jo nezināt, vai tā būs pareizi. Jums bail kļūdīties un tas ir tikai cilvēcīgi, taču, Jūs taču arī zināt, ka tie, kuri neriskē- nevinnē. Bailes pazūd tur, kur ienāk mīlestība. Mīliet sevi arī tad, ja Jums kaut kas neizdodas- tā ir Jūsu pieredze, kas padara Jūs viedākus un bagātākus. Šī nedēļa ir par ticību sev un saviem sapņiem. Jūs mūždien apdomājiet visu no 10 pusēm, kas reizēm ir ļoti vērtīgi, taču tieši šī īpašība mēdz būt traucējoša tad, kad ir jāpieņem lēmums un jārīkojas. Rīkojaties savas nākotnes laimes vārdā un pat, ja Jums kaut kas neizdosies, tas ir tikai uz labu- tas nozīmē, ka ir paredzēts kaut kas vēl labāks tieši Jums.

ZIVIS Jums ir svarīgi izglītoties un paplašināt savu redzesloku, komunicēt vairāk, kā arī draudzēties ar citiem vēl vairāk. Šis nav īstais laiks, kad tēlot nabadziņu un gaidīt, kad kāds Jūs pažēlos. Dzīve nevienu nežēlo, it sevišķi, ja nespēlējat pēc viņas noteikumiem. Viens no galvenajiem noteikumiem ir prast uzņemties atbildību pašam par sevi, par to, kāpēc sapņi nav piepildījušies, un par tiem apstākļiem, kādos katra Zivtiņa dzīvo. Tas viss ir Jūsu lēmumu rezultāts. Ja vēlaties no Kosmosa saņemt kādu balvu, esiet atbildīgi un mērķtiecīgi- neaizpeldat tajā brīdī, kad sāk palikt grūti, jo tā neko nevar iemācīties. Šī nedēļa nesīs spēcīgu enerģiju attīstības un pilnveidošanās jomā- izmantojiet to!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru