Nedēļas horoskops (24. – 30. oktobris)

AUNS

Šonedēļ tev beidzot uzspīdēs veiksme. Izdosies visas ieceres un šķitīs, ka tev beidzot sāk kaut kas izdoties. Lai justos pilnībā apmierināts ar pašreizējo situāciju, mēģini vairāk laika veltīt karjerai un jaunu iemaņu apguvei, turpretim, ja esi brīvs, partnerattiecības atlikt uz mazliet vēlāku laiku. Tev ir jāiemācās būt laimīgam vienatnē, lai tu tāds būtu, esot attiecībās.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kurām veiksies līdz pat šī gada beigām

VĒRSIS

Šķitīs, ka tev ir tik daudz darba, bet tik maz laika. Nesūdzies par apstākļiem! Ja izturēsi šos pārbaudījumus, tad kļūsi stiprāks un pieredzes bagātāks. Nepiemērots periods, kad būt bezatbildīgam! Darbus nekādā gadījumā neatliec uz pēdējo brīdi! Centies ar visu tikt gala laicīgi!

DVĪŅI

Jutīsies mazliet apspriests un ierobežots. Šis periods tev var izpausties kā nosacīta radošā krīze, kad nezini, ko darīt. Šonedēļ veiksi vairākas izvēles, kuras būs visai nozīmīgas un izšķirošas. Pievērs uzmanību savai labsajūtai un saudzē veselību!

VĒZIS

Būsi daudz padarījis, taču ne pietiekami. Nāksies atskārt, ka jau kādu laiku sēdi uz veciem lauriem un neko jaunu pēdējā laikā neesi pasācis. Mēģini izbēgt no ikdienas rutīnas un atrast mieru un iedvesmu tur, kur iepriekš neesi to radis!

Lasi arī: Mīlestības horoskops oktobrim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

LAUVA

Kreatīva nedēļa, kad tevī modīsies jaunas un dažādas idejas. Mēģini ar tām iesākt kaut ko labu! Šonedēļ jaunu vērtību gūs zaudētās lietas, iespējams ka arī kādas attiecības, kurām ir pienācis gals. Centies labot savas kļūdas un būt laipnāks pret apkārtējiem.

JAUNAVA

Lieliska nedēļa, kad tikt skaidrībā ar nepadarītajiem darbiem un nesaprastajām lietām. Iespējams, ka daudzām Jaunavām šonedēļ veiksies dažādos biznesa darījumos un finanšu jautājumos. Esi acīgs un uzmanīgs, pirms paud savu viedokli skaļi par kādu citu cilvēku – sienām ir ausis!

SVARI

Šonedēļ mēģini koncentrēties uz sevi un savām interesēm. Liec tuviniekiem un draugiem saprast, ka tev ir savas darīšanas arī ārpus izklaides, un pienākumi, ar kuriem ir jātiek galā. Atļaujies būt nedaudz egoistisks.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ jābūt īpaši piesardzīgām (24.10. – 30.10.)

SKORPIONS

Kā no zila gaisa, tevī modīsies dažādas idejas, kuras vēlēsies īstenot. Laika nav daudz, tāpēc rīkojies tagad! Mēģini vispirms visu izplānot un tad darīt. Iespējams, ka kāds pieredzējis cilvēks tev var palīdzēt šajā jautājumā, tāpēc nebaidies prasīt viņa padomu vai palīdzību.

STRĒLNIEKS

Par katru cenu mēģināsi pierādīt savu taisnību un likt citiem saprast, ka tikai tev kādā konkrētā jautājumā ir taisnība. Labāk esi piezemēts un piekāpīgs! Ar strīdiem un uzstājīgumu šonedēļ tu neko nepanāksi!

MEŽĀZIS

Šonedēļ tev veiksies! Ja kaut ko vēlēsies, tad to arī sasniegsi. Centies pietiekami daudz laika veltīt atpūtai! Tu jau sen esi pelnījis kārtīgi relaksēties. Ja iespējams, tad vairāk laika pavadi ar savu ģimeni, nododoties sirsnīgām sarunām. Pozitīvu pārdomu laiks!

ŪDENSVĪRS

Ja esi domājis par to, ka tev nepieciešamas pārmaiņas, tad šis ir lielisks periods, kad beidzot īstenot savas sen lolotās ieceres, un uzlabot savu dzīvi. Iedvesma radīsies tad, kad to vismazāk gaidīsi, tāpēc nevilcinies un izmanto šo mirkli, lai izdarītu kaut ko labu!

Lasi arī: Sākas Skorpiona mēnesis. Kā tas ietekmēs visas zodiaka zīmes?

ZIVIS

Šonedēļ var rasties kāds neliels strīds starp tevi un kādu citu cilvēku, ar kuru ikdienā saskaries. Pat, ja tev būs taisnība, strīdēties būs visai bezjēdzīgi. Nemēģini panākt savu, labāk piekāpies – tā būs vislabāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru