Nedēļas horoskops 7. – 13. novembrim

AUNS Šonedēļ mēģini izvairīties no strīdiem un dažādām konfliktsituācijām! Ja meklēsi kašķi, tad beigu beigās nejutīsies kā uzvarētājs. Iemācies atzīt savas kļūdas un nepieņemt steidzīgus lēmumus! Šonedēļ visu dari ar apdomu un bez steigas!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops novembrim: Kas tevi šomēnes sagaida?

VĒRSIS Ja kādam kaut ko apsoli, tad savu solījumu stipri ieteicams būtu izpildīt, un izvairīties no meliem un liekulības. Ja vēlies piesaistīt veiksmi, tad šonedēļ ieteicams runāt, darīt un arī domāt labu! Neatliec darbus uz pēdējo brīdi!

DVĪŅI Bez īpašas piepūles varēsi iegūt apkārtējo cilvēku simpātijas un tikt pie sava, pat īpaši necenšoties. Nebaidies izteikt savu viedokli – šonedēļ tas tiks uzklausīts un novērtēts! Smags darbs nesīs labus augļus! Gatavojies pozitīvām pārmaiņām!

VĒZIS Šonedēļ ir svarīgi apstādināt konfliktus jau to saknē un negaidīt sekas, kas radīsies, ja ignorēsi notiekošo! Jo elastīgāks būs tavs nedēļas plāns, jo vairāk paspēsi izdarīt. Ieklausies citu sacītajā, bet netici visam, ko dzirdi!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (07.11. – 13.11.)

LAUVA Šonedēļ ieteicamas pārmaiņas. Nepretojies jaunajam un svešajam! Daudz ko iemācīsies un apgūsi, ja izkāpsi no savas komforta zonas un uzdrošināsies būt citādāks! Ja sen esi iecerējis veikt pārmaiņas savā ārējā izskatā, tad šī nedēļa tam būs teju piemērota!

JAUNAVA Šonedēļ nāksies analizēt un daudz domāt, lai spētu atrast izdevīgākos ceļus un veidus kā izdarīt tev uzkrautos darbus! Atceries – noraidījums ir laba aizsardzība. Lai tiktu cauri kādam un spētu viņu iepazīt, tam ir jādod laiks, nepadodies!

SVARI Ja esi plānojis kādu lielāku pirkumu, tad šī nedēļa būs visai labvēlīga tā iegādei. Taču – esi piesardzīgs! Pārbaudi preci pirms esi to iegādājies, pārliecinies, vai viss ir tā, kā tam jābūt! Labs laiks, kad investēt naudu! Pastāv iespēja nomainīt darba vietu.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (07.11. – 13.11.)

SKORPIONS Nemēģini nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu, labāk dari visu ar apdomu un pēc kārtas. Tiec galā ar vecajiem darbiem un tikai tad uzsāc jaunus! Sakārto domas, haosam šobrīd nav vietas! Laika plānošana un darba veikšana laicīgi nesīs daudz labu notikumu!

STRĒLNIEKS Droši izmēģini savas spējas kādā jaunā un nebijušā jomā! Neklausies apkārtējo negatīvajos komentāros, bet gan savā iekšējā sirds balsī! Sajūtas tevi vedīs pareizajā virzienā un nepievils tevi!

MEŽĀZIS Mēģini būt mazliet pašpārliecinātāks nekā parasti, un tu spēsi tikt galā ar visu, kas tev stāsies ceļā! Tev nav jābūt agresīvam, bet ieguvējs būsi, ja sacīsi to, ko domā un būsi atklāts par to, kas tevi piesaista.

ŪDENSVĪRS Šī ir lieliska nedēļa atklātām diskusijām, kuras nepieciešamas, lai sarežģītākas jūtas pārveidotu par emocijām, kuras var izdabūt ārā. Šādi rīkojoties iemācīsies patiesi piedot. Kļūdīties ir cilvēcīgi, tāpēc nenosodi citus!

Lasi arī: Sākas Skorpiona mēnesis. Kā tas ietekmēs visas zodiaka zīmes?

ZIVIS Pārstāj lūkoties pagātnē, paskaties, cik daudz tev šobrīd ir dots. Pārdomā, ko tu vēlies darīt nākotnē. Lai arī viena tavas dzīves fāze ir noslēgusies, ir īstais laiks sākt kustēties tālāk. Izmanto šo izdevību, lai sāktu dzīvi no jauna. Tev ir daudz, ko piedāvāt. Uz priekšu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru