Neglītais horoskops: kura rakstura iezīme tevi padara par nepievilcīgu?

LAUVA

Neviens nav pat pārsteigts, ka jūsu nepievilcīgākā iezīme ir jūsu egocentriskums. Jūs domājat, ka esat visas pasaules centrs un ka Visums ap jums apņemas. Jūs vienmēr cenšaties atrast veidu, kā iekļūt uzmanības centrā.

JAUNAVA

Jūsu subjektīvais raksturs ir vismazāk pievilcīgā jūsu personības daļa. Kā Jaunava jūs pastāvīgi analizējat cilvēkus, ar kuriem jūs strādājat. Un jums vajadzētu zināt, ka cilvēkiem kā likums nepatīk tikt nosodītiem. Jums jāatzīst, ka visi cilvēki ir “sabojāti”; un ka jums nav morāles priekšrocību salīdzinājumā ar citiem.

SVARI

Svari kā likum ir smieklīgākā zodiaka zīme. Jūs esat ļoti laipns cilvēks. Jāatzīst, ka vismazāk kaitinošā daļa no jūsu personības ir jūsu neskaidrība. Jums ir nepieciešams attīstīt pašapziņu un apņēmību, ja vēlaties, lai cilvēki ciena jūs!

SKORPIONS

Kādi jautājumi šeit maz var būt? Jums ir auksta dvēsele – un tas ir neglītākais jūsu personības aspekts. Cilvēki nekad nejūtas droši vai ērti jūsu klātbūtnē. Jūsu pesimisms dažreiz var pārvarēt citus.

STRĒLNIEKS

Jūsu izvairīšanās ir iemesls, kāpēc jūs parasti kaitināt citus. Jūs esat enerģisks un komunikabls. Jums patīk piedzīvojumi. Bet jūs arī esat ļoti izvairīgs, kas padara jūs ļoti nepievilcīgu. Jūsu nevēlēšanās uzņemties atbildību ir tas, kas liek jums likties ļoti nenobriedušam.

MEŽĀZIS

Jā, jūs esat satriekti ar darbiem. Jūs esat daudz paveicis dzīvē, un jums ir kaut kas ar ko lepoties. Tomēr jūsu lepnums var likt jums skatīties uz cilvēkiem no augšas, un šī iezīme ir jūsos nav pievilcīga.

ŪDENSVĪRS

Šīs īpašības, kas dažām personām var likties nepievilcīgas, būs pievilcīgas citiem. Un tā ir tikai dabiska daļa no fakta, ka jums ir ļoti ekscentriska personība. Ir daudzi, kas par jums smejas, bet tieši tas padara jūs unikālus un īpašus. Par laimi, daudziem patīk jūsu dīvainā daba.

ZIVIS

Jūs dzīvojat savā fantāzijas pasaulē un jūs baidāties no skarbās realitātes. Un tā ir nepievilcīgā īpašība –  Jūsu nevēlēšanās nonākt pie izpratnes par to, kas ir reāls un kas ne.

Avots: esotericblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru