Neparasts horoskops: Kā bērnu ietekmē ieņemšanas zodiaka zīme

Auns

93f55f6237f5c8be06bd8af5245860bd
Cilvēki, kas ieņemti šajā laikā, ļoti bieži apdedzinās vai sagriežas. Tāpat viņi ir pakļauti stiprām galvassāpēm, migrēnām, kuru cēlonis galvenokārt ir nieru kaites. Cilvēki, kas ieņemti marta otrajā vai aprīļa pirmajā pusē, nereti cieš no kaulu patoloģijas, locītavu sāpēm un kuņģa darbības traucējumiem.

Šai grupai piederošie reti lieto medikamentus (arī pret galvassāpēm) vai miegazāles. Pateicoties neizsīkstošajam optimismam, viņi gandrīz nekad nesirgst ar hroniskām kaitēm, kuras jau kopš seniem laikiem astrologi uzskata par melanholiķu un pesimistu “īpašumu”. Toties viņi ļoti bieži ir pakļauti stiprām saaukstēšanās, akūtām infekcijas un iekaisumu slimībām. Vēl viņiem ir nosliece uz paaugstinātu arteriālo spiedienu.

Kopumā Aunu organisms ir spēcīgs un izturīgs, un tas palīdz viņiem atveseļoties pat tad, kad citiem cerības vājas.

Pie nopietnām kaitēm Aunus noved pašu spītība un nevēlēšanās paļauties uz veselo saprātu. Šāda attieksme viņiem ir ļoti tipiska, un tikai ar gadiem, kad uzkrājusies dzīves pieredze, viņi reizēm pārvērtē savu attieksmi pret šīm problēmām.

Vērsis

1372162073_taurus-baby
Pārsvarā Vērša zīmē ieņemtajiem ļaudīm veselība ir patiesi apskaužama. Vērsis reti slimo, bet, ja nu sasirgst, atveseļošanās ievelkas gan vitamīnu trūkuma dēļ, gan tāpēc, ka viņš nevēlas ieklausīties ārsta padomos. Visbiežāk šai grupai piederošajiem sāp rīkle, kakls, kājas, pēdas, dzimumorgāni, mugura un mugurkauls. Saaukstēšanās izvēršas angīnā, bet liekais ķermeņa svars, kas radies no tieksmes labi un sātīgi pieēsties, rosina sirds-asinsvadu sistēmas slimības, vēnu varikozi, iespējama arī podagra. Kopš dzimšanas veselīgajam Vērša organismam vislabākā profilakse ir svaigs gaiss un fiziskā slodze.

Dvīņi

1372164667_geminibaby
Ar šai grupai piederīgajiem cilvēkiem biežāk nekā ar citiem notiek dažādi nelaimes gadījumi. Dvīņi ir pakļauti plaušu un zarnu trakta kaitēm, arī artrītam, reimatismam un galvassāpēm. Nereti viņi cieš no bezmiega, tāpēc naktī nespēj pilnvērtīgi atpūsties. Galvenokārt viņi saslimst nevis no pārpūles, bet drīzāk no garlaicības un vientulības. Nemierīgi pēc dabas, viņi vienmēr kaut ko meklē, taču neviens no mērķiem – vai tā ir nauda, mīlestība, vara vai slava – nespēj dot vēlamo apmierinājumu. Lai priekšlaikus novērstu slimību iespējamību, viņiem biežāk jāuzturas svaigā gaisā, jābauda saules un gaisa vannas.

Vēzis

cancer-child
Vairākums to, kas ieņemti šajā periodā, ir ļoti emocionāli cilvēki. Rūpes un satraukumi spēj viņus novest līdz slimības gultai, bet prieks – palīdzēt atveseļoties. Ja tiek apdraudēta Vēžu laime, veselība un labklājība, viņus pārņem apātija, kurai neizbēgami seko pašsajūtas pasliktināšanās un pat nopietnu slimību parādīšanās.

Parasti viņi cieš no sāpēm krūšu apvidū un ceļu locītavās. Viņiem ir vājas nieres un urīnpūslis, jutīga āda, toties
ir mazāk pakļauti galvassāpēm un gremošanas sistēmas kaitēm. Tie, kas spēj aicināt talkā labi attīstīto humora izjūtu un saglabā gara mundrumu, retāk slimo un sasniedz dziļu vecumu.

Lauva

leo-child
Lauvas zīmē ieņemtajiem veselība ir nosacīti stipra, viņiem ļoti reti mēdz būt hroniskas kaites. Toties nelaimes gadījumu, lūzumu, akūtu infekcijas slimību – cik uziet. Šo cilvēku galvenā problēma ir nepietiekamā uzmanība pašam pret savu veselību un nevēlēšanās gulēt gultā, kad tas nepieciešams atveseļošanās procesam. Visjutīgākais orgāns ir sirds, tāpēc pret to paškontrolei jābūt pastiprinātai. Ja rodas traucējumi sirdsdarbībā, lai kaite netiktu ielaista, obligāti jāvēršas pie ārsta.

Jaunava

virgo-child
Pēc savas dabas viņi ir veselīgi cilvēki, ja vien paši nesabojā savu veselību ar nervu pārgurumu, pārslodzēm darbā vai pesimismu. Parasti Jaunavas mēdz rūpēties par savu uzturu un ķermeni, tomēr nereti nespēj izvairīties no dažādām kaitēm. Visbiežāk viņi cieš no kuņģa darbības traucējumiem, galvassāpēm, hroniskām zarnu trakta slimībām, kāju kaitēm. Jaunavām ļoti nopietni jāattiecas pret saaukstēšanos, jo tā var izprovocēt plaušu slimības. Tikai regulāras rūpes par savu veselību palīdz šai grupai piederīgajiem izvairīties no nopietnām saslimšanām.

Svari

libra-child
Šajā periodā ieņemtajiem ir ļoti spēcīga psihiskā un fiziskā veselība. Viņi instinktīvi izvairās no spēcīgām emocijām, stresiem, fiziskās pārpūles un vienmēr cenšas dot savam organismam un garam tik nepieciešamo atpūtu.

Visbiežāk viņi cieš vai nu no pārēšanās, kas reizēm mēdz būt pat negausīga, vai spirtoto dzērienu lietošanas, kas izraisa aknu un nieru slimības un kā sekas – arī galvassāpes. Ja Svari nopietni apzinās, cik ļoti dziedniecisks efekts ir mērenībai ēšanā, cik svarīgs ir garīgais un fiziskais miers un kādu ļaunumu spēj nodarīt alkohols, viņi saglabā labu veselību ilgus gadus.

Skorpions

1372163694_scorpio-baby
Šajā laikā ieņemtā cilvēka veselība ir viņa paša rokās. Viņš var sevi sabeigt ar drūmām un ļaunām domām vai, nepievēršot uzmanību draudīgām situācijām, var arī sevi izdziedēt, demonstrējot spēcīgu gribasspēku un veselo saprātu. Dzīvības spēki, kas šiem cilvēkiem dāvāti kopš dzimšanas, ir milzīgi. Viņi reti slimo, bet, ja tas tomēr notiek, slimība parasti ir smagā formā. Pārsvarā viņiem cieš sirds, rīkle, mugura, kājas, nereti mēdz būt deguna asiņošana. Viņi ir pakļauti asinsvadu sistēmas slimībām un vēnu varikozei.

Skorpioni dzīvi interesējas par ļoti daudzām lietām (gan gaišām, gan tumšām), tāpēc pastāv draudi ļauties kaitīgiem ieradumiem.

Strēlnieks

1372163799_sagittarius-baby
Ja Strēlnieka zīmē ieņemtais cilvēks pats savas vieglprātības dēļ nesabojās savu veselību, viņam ir visas iespējas nodzīvot līdz sirmam vecumam, saglabājot skaidru prātu un labu atmiņu.

Visvairāk slimībām ir pakļautas plaušas, aknas, zarnu trakts un kustību-balsta aparāts. Viņus slimības nav iespējams noturēt gultā ilgāku laiku, taču, par laimi, arī atveseļošanās process norit strauji. Palīdz arī tas, ka sliktais garastāvoklis pazūd agrāk, pirms paguvis ietekmēt organismu.

Mežāzis

1372163926_capricorn-baby
Šajā laikā ieņemtie bērnībā ir vāji un slimīgi, taču ar gadiem pakāpeniski vairo spēkus. Šo cilvēku mierīgajai un rāmajai dabai piemīt liels dzīvības potenciāls. Galvenie veselības ienaidnieki ir bailes, sapīkums, pesimisms.

Gandrīz visiem šai grupai piederīgajiem ir jutīga un maiga āda, tāpēc viņiem raksturīgas dažādas ādas kaites – gan infekcijas, gan alerģiskās. Nereti mēdz būt problēmas ar zarnu traktu un nervu sistēmu. Vēl šīs grupas pārstāvji ir pakļauti stiprām galvassāpēm, nieru kaitēm, locītavu un kaulu traumām.

Ūdensvīrs

1372164320_aquarius-baby
Slimības, kas raksturīgas šai grupai piederīgajiem, vairāk vai mazāk saistītas ar asinsvadu sistēmu. Ziemā šie cilvēki salst, bet vasarā cieš no karstuma un mitruma. Vecumdienās viņiem bieži mēdz būt asinsvadu aizsprostojumi un vēnu varikoze. Sliktās asinsrites dēļ nereti sāp kājas, mēdz būt sirds aritmijas lēkmes. Viņiem ieteicams vairāk uzturēties svaigā gaisā, vairāk kustēties un labi izgulēties, taču diemžēl šie ieteikumi reti tiek ievēroti.

Jāteic, ka ar izkustēšanos Ūdensvīriem ir pavisam bēdīgi. Viņiem nepatīk ne skriet un lēkt, viņi pat nelabprāt grib iet ātrā solī. Lai situāciju vērstu par labu, šīs grupas ļaudīm jācenšas sevi ieinteresēt ar kādu sporta veidu un nodarboties ar to jau no bērnības.

Zivis

1372164447_pisces-baby
Cilvēki, kas ieņemti šajā periodā, maldās, domādami, ka dzīve ir mūžīga, tāpēc veselībai var nepievērst nekādu uzmanību. Turklāt daba pret viņiem nemaz nav bijusi tik dāsna. Pārsvarā šie ļaudis ir vāji, nemierīgas dabas, slikti guļ un neizgulēšanās dēļ izskatās bremzēti. Viņiem raksturīgi kuņģa-zarnu trakta, aknu un plaušu darbības traucējumi, nereti mēdz saaukstēties un slimo ar plaušu karsoni. Un tomēr viņos ir arī apslēptās rezerves, kuras grūtos brīžos jācenšas mobilizēt.

Nobeigumā jāpiebilst, ka astromedicīnai nepiemīt fatāls raksturs. Bērna ieņemšanas laiks tikai norāda uz tām vājajām vietām, kurām dzīves laikā pievēršama pastiprināta uzmanība.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru