Noskaidro, kā katra zodiaka zīme izrāda pieķeršanos savai simpātijai

Dvīņi

Dvīņi dažreiz ir ietiepīgi, bet ir arī ļoti labsirdīgi, un ar viņiem kopā ir jautri. Pat, ja viņi nav ieinteresēti veidot attiecības, Dvīņi nenovērsīsies no draudzīga flirta. Dažreiz viņi uzreiz pasaka, ka tu viņiem patīc. Parasti gan viņi neuztur ilgstošas draudzīgas attiecības.

Vēzis

Vēzis ir visgādīgākā no zodiaka zīmēm. Viņi ir ļoti romantiski, un mēs runājam par klasisko pieeju – viņiem patīk pārsteigt ar ziediem un dāvanām, kā arī sūtīt vēstules. Vēži ir tie, kas atceras tavu dzimšanas dienu, un pat tavu vecāku dzimšanas dienu.

Lauva

Lauvas izceļas ar drosmi, degsmi un līdera dotībām. Viņi var kļūt privātīpašnieciski, un, ja jūsu draudzība ir platoniska, tad ik pa laikam ir jānosaka robežas. Viņi vēlas būt tavas pasaules centrā un vienmēr cenšas atrast jaunas idejas kopīgām aktivitātēm.

Jaunava

Jaunavas ir ļoti apzinīgas, un prot noslēpt savas nepilnības un untumus. Ja tu sāc tos pamanīt, tad uzskati to par labu zīmi. Viņas mēdz atbrīvoties to cilvēku sabiedrībā, kuri viņām patīk visvairāk.

Svari

Svari no visām zodiaka zīmēm visnopietnāk uztver draudzību. Šie cilvēki ir tie, kas tev atbrauks pakaļ, ja arī tev pašam ir automašīna, un atskaņos tavas mīļākās dziesmas, pat ja pašiem tās nepatīk. Viņi cenšas ieņemt svarīgu lomu tavā dzīvē, kur un kad vien var.

Skorpions

Skorpioni ir ugunīgi gandrīz visās jomās. Viņi daudz flirtē, pat vienkārši draudzīgās attiecībās, un viņi var izrādīt pieķeršanos pat ar intīmu pieskaņu. Skorpioni vienkārši tādi ir – saka to, ko domā, un labprāt iesaistās filozofiskās sarunās ar cilvēkiem, kas viņiem patīk visvairāk.

Strēlnieks

Strēlnieki ir draudzīgi un izrāda pieķeršanos, turklāt ļoti fiziskā veidā.  Viņi sēdēs tev blakus, apskaus, pieskarsies un pat iedos buču uz vaiga. Viņi vēlas patiesi izjust to cilvēku klātbūtni, kurus mīl.

Mežāzis

Mežāži ir pacietīgi un dažreiz arī kautrīgi. Viņi uzreiz neatklājas citiem, kā to dara, piemēram, Zivis. Savas simpātijas viņi izrāda mazliet slēptākā veidā – novērtējot tavas idejas un padomus, un bieži vien neklausās, ko saka kāds cits. Tev būs ciešāk jāieskatās, lai pamanītu viņu neuzkrītošās mīlestības izpausmes.

Ūdensvīrs

Viņi ir visoriģinālākie no visām zīmēm. Tāpēc ir grūti paredzēt, ko viņi domā un kā rīkosies. Jo vairāk tu viņiem patīc, jo trakāk viņi atļaujas izturēties tavā sabiedrībā. Viņi izrāda pieķeršanos ar dāvanām, kas vienmēr ir interesantas un oriģinālas, piemēram, pēkšņi saplānots ceļojums.

Zivis

Zivis, bez šaubām, ir visjūtīgākā un romantiskākā no zodiaka zīmēm, un viņas to nemāk noslēpt. Zivis ir tās, kas raksta dzeju par saviem labākajiem draugiem un veido īpašus foto albumus. Viņi tajā ieliek visu savu sirdi.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru