Noskaidro, kā pēc strīda salabt ar katras zodiaka zīmes pārstāvi

Dažreiz dusmās izteikta vārda dēļ vienā mirklī sabrūk gadiem ilgušas attiecības.

Lai mēģinātu labot pieļauto kļūdu, uzzini, kā jārīkojas vai, kas Tev jāsaka atbilstoši katrai zodiaka zīmei, ja gadījies strīds.

 

Ar Aunu

Sievieti: Nebēdājies, drīz vien viss nostāsies savās vietās. Tikai necenties uzreiz izskaidroties, labāk pēc pauzes izsaki kādu uzslavu vai izliecies, ka esi apvainojies un vienkārši paklusē. Viņa pati pirmā palūgs piedošanu. Auni viegli aizsvilsas, bet ātri nomierinās.

Vīrieti: Nedusmojies uz viņu. Centies būt mīļa, iejūtīga un pakalpīga. Pagatavo mīļāko ēdienu vai uzdāvini viņa sirdij kādu mīļu un ilgi gaidītu dāvaniņu. Auna prieks aizēnos visas nesaskaņas un atjaunosies iepriekšējās attiecības. Esi cēlsirdīga un piedod viņam impulsivitāti un dažreiz neapdomāto rīcību.

 

Ar Vērsi

Sievieti: Konfliktā galvenais- neaizskar viņas jutīgo un emocionālo dabu. Savādāk viņa ilgi nenomierināsies un spēcīgi pārdzīvos aizvainojumu. Ja tomēr tā ir noticis, tad vienīgais, ko vari darīt- dāvināt dārgas dāvanas, būt maigas, aplidot savu mīļoto, kārtējo reizi apliecināt savu mīlestību.

Vīrieti: Šajā situācijā nepieciešams rīkoties neparastāk- aizcini ciemos vecos un uzticīgos draugus, uzklāj galdu. Visa vakara garumā esi laipna, aktīva un apbur savu otro pusīti ar daiļrunību, skaistu tērpu un romantisku noslēpumainību. Viņam jābūt jauki pārsteigtam, skatoties uz Tevi, tikai neradi apstākļus greizsirdībai, savādāk nebija vērts pūlēties.

 

Ar Dvīņiem

Sievieti:Pēc nelielas pauzes atzīsti savu netaisnību un lūdz piedošanu. Pēc tam centies ievirzīt sarunu citā gultnē. Liec lietā daiļrunību un aizrauj savu partneri ar interesantu tēmu. Pēc kāda laika varēsi atviegloti uzelpot, jo strīds būs aizmirsies.

Vīrieti: Samierināšanās prasīt no tevis intelektuālu piepūli, jo Dvīņus raksturo augsts garīgais līmenis. Runāt labāk brīvā dabā, vēl labāk, ja tuvumā būs kādas senās kultūras pieminekļi. Apkārtējā vide un ieinteresēta saruna ļoti palīdzēs. Tāpat samierināšanās sarunai jābūt informatīva rakstura ar vairākiem konkrētiem un loģiskiem piemēriem.

Ar Vēzi

Sievieti: „Vēzenīte” ātri apvainojas. Viņa ilgi pārdzīvo strīdu un vaino tajā gan sevi, gan partneri. Pirms domā par samierināšanos, nogaidi vienu vai divas dienas. Tajā dienā mājās atnāc agrāk un uzklāj galdu, iededzini sveces. Sagaidi mīļoto uz sliekšņa, noskūpsti viņu un pasaki mīļus vārdus. Pārsteiguma moments garantē simtprocentīgu veiksmi.

Vīrieti:Vispirms skaidri formulē filozofisko kodolu, kas veidos turpmākās rīcības pamatu. Sarunas pamatā apelē pie liktenīgās tikšanās un tās lielo lomu jūsu ģimenes dzīvē. Apvieno vienkopus māju, ģimeni, radus un draugus. Esi emocionāla un uzstājīga, parādi, cik ļoti pārdzīvo strīdu un nevēlies negatīvas sekas. Sarunas vislabāk raisīsies, malkojot augtvērtīgu vīnu mājas apstākļos.

 

Ar Lauvu

Sievieti: Nevelc garumā samierināšanos, ja esi sastrīdējies. Ej pie mīļotas un lūdz piedošanu. Tas nebūs pazemojoši, jo Lauvas augstsirdība neļauj pazemot otru. Par samierināšanās balvu noderēs balles vai teātra apmeklējums. Tāpat parūpējies arī par ziediem.

Vīrieti:Pirms domā par samierināšanos, atceries, ka viņš vēlas vienmēr atrasties uzmanības centrā. Tādēļ, pirmkārt, sarunas laikā akcentē Lauvas personību, iejūtīgi paskaidrojot viņa kļūdu. Pati arī uzņemies daļu vainas, ja atļauj tava pašcieņa. Mērķis attaisno līdzekļus.

 

Ar Jaunavu

Sievieti:Nevelc laiku un nežēlo līdzekļus, bet aizved mīļoto iepirkties labā veikalā vai apmeklē restorānu. Esi laipns un iejūtīgs, vairāk saki mīļus vārdus. Ja piemēram, Jaunava „sēž un diētas”, saki, ka ir parādījies jauns universāls līdzeklis notievēšanai, kuru esi jau pasūtījis – visas nesaskaņas pazudīs.

Vīrieti:Saruna vislabāk veiksies patīkamā un mājigā vietiņā. Pati ietērpies skaistā tērpā. Sarunas laikā vairāk lieto mīļus vārdus, ar intonācijas palīdzību atzīmējot samezglotos punktus. Esi līdzsvarota, uzsvaru liec uz loģiskiem spriedumiem un necenties Jaunavu  mācīt dzīvot.

 

Ar Svariem

Sievieti:Attiecības necentes skaidrot mājās. Tam noderēs kāds mākslas salons vai izstādes zāle. Ļauj viņai baudīt mākslas darbus un tikai pēc tam smalkjūtīgi un takstiski sāc sarunu par samierināšanos. Atceries- svari labi psihologi.

Vīrieti: Svari nevar ilgi atrasties kara stāvoklī, tāpēc nevilcinies. Uzaicini viņu uz kādu pasākumu, kurā viņa gūs emocionāli estētiskas emocijas. Skaidrojoties nerunā pamacošā un paaugstinātā tonī. Esi taisnīga, un veiksme garantēta.

 

Ar Skorpionu

Sievieti: Centies nogludināt savu vaiu pēc iepējas ātrāk. Tiksai neesi nožēlojams un nelūdz piedošanu. Aizved viņu un romantisku filmu, vai sagādā romantisku vakaru. Viss paveiktais nesīs augļus.

Vīrieti:Daudz nerunā, ejot uz miera izlīgumu, ieturi pauzi un pievērs viņas uzmanību ar savu pievilcību vai cītīgi pievērsies mājas darbiem. Tikai nedomā atriebties vai darīt nelietības aiz muguras. Izrādi lojalitāti un uzticību mīļotajai.

 

Ar Strēlnieku

Sievieti:Atceries, ka taisnība vienmēr būs viņai. Tādēl gribi to vai nē, bet samierināšanās iniciatīvai jānāk no tavas puses. Uzaicini mīļoto labāk pastaigā vai piknikā svaigā gaisā.

Vīrieti: Neesi sīkumaina un neieslīgsti detaļās, skaidrojot attiecības. Nekautrējies teikt taisnību tieši acīs – tevi sapratīs pareizi. Svarīgi būt taisnīgai un atklātai. Sarunu risinat kādā cilvēku apmeklētā pasākumā.

 

Ar Mežāzi

Sievieti: Nepieciešams izstrādāt pakāpenisku strīda risināšanas plānu, kuru intensīvi īsteno dzīvē. Noteikti visus priekšlikumus apspried ar mīļoto. Tad arī samierināšanās nav aiz kalniem.

Vīrieti:Samierināšanās būs grūta. Mežāzis ilgi dusmojas un var pat atriebties. Tādēļ vispirms iztīri māju un pagatavo vakariņas. Ikdienā biežāk atzīmē viņa gudrību, esi uzmanīga un iejūtīga pret apvainotā Mežāža vēlmēm.

 

Ar Ūdensvīru                                                                

Sievieti: Samierināšanās nebūs viegla. Nekādā gadījumā nelišķē un neliekuļo. Labāk uzaicini ciemos draugus vai ģimeni. Un pierādi, ka viņa Tev vajadzīga kā garīgi tuvs draugs,

Vīrieti: Galveno uzsvaru vērs un psiholoģisko faktoru. Liec viņam saprast, ka turpmākā saprašanās ar Tevi ir jūsu kopdzīves idejiskais pamats. Esi aktīva, eneģiska, neatgādini strīdu. Galvenais- pozitīvas emocijas.

 

Ar Zivīm

Sievieti: Samierināšanās procesam jābūt izsmalcinātam. Labāk nelūdz piedošanu, bet jūti līdzi viņas pārdzīvojumiem. Kopā ar mīļoto pasapņo par nākotni. Esi laipns un maigs, neļauj pesimistiskam noskaņojuma pārņemt mīļoto.

Vīrieti:Galveno lomu samierināšanās procesā spēlēs maigums, laipnība un uzmanība. Tomēr galvenais, lai viņš pārliecinās par Tavu jūtu patiesumu. Mājās radi lirisku, noslēpumainu un romantisku noskaņu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru