Viens vārds, kurā slēpjas visa tava būtība, atkarībā no horoskopa

Lūk, pēc kāda titula tiecas katra zodiaka zīme! 

Auns – “labākais”

Ja Svari jums teiks, ka visi ir vienlīdzīgi, un ka nav sliktāki un labāki, tad Auniem kā reiz tas patīk, ka viņus sauc par labākajiem. Aunam patīk konkurēt un būt pirmajā vietā it visur. Kāpēc Auna mīļākais vārds ir “labākais”? Tāpēc, ka katru reizi, kad viņš kaut kur aiziet, viņš cenšas šo vārdu pieminēt – “Šis ir labākais restorāns pilsētā!” “Draugi, tā ir labākā pica, pamēģiniet!” “Man ir labākais puisis/labākā meitene!”

Ja jūs gribat pastāvīgi iepriecināt savu Aunu, tad biežāk sauciet viņu par labāko.

Vērsis – “uzticams”

Vērsim ļoti patīk drošība, un viņš noteikti neriskēs tā, kā to dara Auns cerībā būt labākais vienmēr un visur. Vērsim ir svarīga stabilitāte un pārliecība par rītdienu, viņš grib pats sevi materiāli nodrošināt Pats viņš arī ir ļoti uzticams un pastāvīgs cilvēks, uz viņa solījumiem var paļauties, viņš ir labs draugs, laikus atnāks palīgā, palīdzēs ar praktisku padomu un nekad nenodos. Slavējiet Vēršus par viņu uzticamību!

Lasi arī: Mērķu horoskops: Pēc kā dzīvē tiecas katra zodiaka zīme

Dvīņi – “interesants”

Vai, cik interesanti! – tik sajūsmas pilni parasti reaģē Dvīņi uz jaunu informāciju. Dvīņi ir zinātkāri un vienmēr gatavi uzzināt kaut ko jaunu, viņi ir atvērti zināšanām un vairāk par visu baidās no garlaicības un rutīnas. Komunicējot ar cilvēkiem, Dvīņi cenšas būt katram maksimāli interesantam, tāpēc ar viņiem mēdz būt viegli un patīkami sarunāties. Esiet tikpat interesanti viņiem, apspriediet jaunākās ziņas un iepazītos materiālus. Nepieļaujiet panīkumu un neesiet pārlieku prasīgs saziņā ar Dvīņiem, savādāk viņi no jums aizbēgs!

Vēzis – “drošs”

Vēzim piemīt spēcīga intuīcija uz bīstamām situācijām, par ko viņu bieži sauc par gļēvu vai apšaubāmu. Patiesībā intuīcija palīdz viņam atrisināt daudzus jautājumus, un Vēzis, starp citu, bieži jūt apmānu un cenšas nepiedalīties darījumos, kuros viņš zaudēs. Starp tūristu bariņu, kas veica zināmo “Djatlova pārgājienu”, vienīgais izdzīvoja Jurijs Judins, Vēzis pēc horoskopa. Dienu pirms traģēdijas viņš sajutās slikti un aizbrauca mājās. Viņa intuīcija pareizi sajuta briesmas. Vēzim patīk drošība, padariet viņa pastāvēšanu drošu un komfortablu, un tad Vēzis atvērsies. Tāpat Vēzis visvairāk baidās no tā, ka kādam no viņa tuviniekiem var draudēt briesmas. Tā kā patiesi iepriecināt Vēzi var ar garantiju, ka ne ar viņu, ne viņa bērniem un vecākiem nekas nenotiks. Vārds “drošs” piestāv viņam vairāk nekā citām zīmēm.

Lai lasītu vairāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru