Noskaidro, kura krāsa tev atnesīs veiksmi, atbilstoši zodiaka zīmei

 

Dvīņi Dvīņu veiksmes krāsa ir dzeltenā, tā ir spilgta, enerģiska un simbolizē kustību. Šī krāsa stimulē Dvīņu radošās spējas un aktivitāti. Zaļā krāsa arī ir piemērota, tā nostiprina veselību, pašcieņu un neatlaidību.

Vēzis Vēža pamatkrāsas ir sudrabainā un pelēkā. Tās saistās ar mieru un mēnesi, nomierina mainīgas emocijas. Lai uzmundrinātos, noderēs optimistiskā oranžā krāsa.

Lauva Zelta krāsa raisa uzplaukuma un skaistuma izjūtas, kā arī raksturo Lauvas sirds dāsnumu. Ekspresīvās emocijas palīdzēs stabilizēt balta krāsa, bet oranžā noteikti uzlabos noskaņojumu.

Jaunava Jaunavām piestāv zaļā un brūnā krāsa. Augstdzimusī brūnā krāsa vislabāk der praktiskām Jaunavām, jo asociējas ar racionālu domāšanu, kā arī ar zemi un tās veltēm. Zaļā stimulē prāta spējas un vienmēr simbolizē uzplaukumu.

Svari Svariem iesaka izvēlēties pasteļtoņus, pirmkārt, gaiši zilos, zaļos un jūras zilos. Šīs zīmes pamatkrāsa ir gaiši zilā, jo tā palīdz atrast līdzsvaru un harmoniju pašam ar sevi.

Skorpions Skorpiona pretrunīgajam un smagajam raksturam atbilst purpurkrāsa un visi sarkanās krāsas tumšie toņi. Tos saista ar spēku un noslēpumainību, kas piemīt šajā zīmē dzimušajiem. Skorpioniem ideāli der arī melnā krāsa.

Strēlnieks Strēlnieka zīmē dzimušajiem vajadzētu izvēlēties starp dziļiem violetā toņiem, kas saistās ar ambīciju, varas un greznības tēmām. Violeto krāsu veido zilā un sarkanā sajaukums, apvienojot divas pēc īpašībām pretējas krāsas. Strēlnieka raksturs arī apvieno visai pretējas iezīmes!

Mežāzis Stabilais un noturīgais Mežāža raksturs saistīts ar brūno krāsu, kas pauž stabilitāti un pastāvību. Šajā zīmē dzimušajiem principā der tumšie toņi, kas asociējas ar savaldību – tā ir ļoti raksturīga šīs zīmes īpašība.

Ūdensvīrs Priekšroka dodama košiem toņiem, pirmkārt, spilgti zilam un spilgti zaļam. Ūdensvīra galvenā īpašība ir tieksme pēc jaunām zināšanām. Tieši šie toņi lieliski stimulē domāšanu. Ūdensvīra raksturam piemērota arī sudrabainā krāsa.

Zivis
Visi violetie un ceriņtoņi ir Zivju veiksmīgo krāsu topā augšgalā. Šīs krāsas bieži saista ar pārmaiņām un kustību, tās atspoguļo Zivju spēju iejusties citu cilvēku jūtās un emocijās, to ekstrasensorās dotības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru