Numeroloģiskais horoskops, kuru izveidojis dižais Pitagors. Tas tev jāzina!

 

Saskaitiet visus savas dzimšanas datus. Teiksim, jūs esat dzimis 25.08.1970., tad saskaitām: 2+5+0+8+1+9+7+0=32, tagad saskaitīsim arī šos skaitļus: (3+2)=5. Pēc tam pirmo dzimšanas dienas ciparu pareizināsim ar divi: (2×2=4), no pirmās summas – 32 atņemsim reizinājumu, kas šajā gadījumā ir četri: (32–4)=28. Tagad saskaitīsim iznākuma abus skaitļus: (2+8=10). Tā kā skaitlis ir divzīmju, atkal saskaitīsim ciparus: (1+0)=1. Ja pēdējā darbībā iznākums ir viencipara skaitlis, atstājiet to ārpus iekavām, un tā jūsu rēķināšana ir pabeigta.

Tagad izrakstiet visus skaitļus – atsevišķi vieniniekus, atsevišķi divniekus un tā tālāk visus, kas ir ārpus iekavām. Šajā gadījumā tie būs: 11; 222; 3; 55; 7; 88; 9

Skaitļi atklāj

1 – apzīmē raksturu. Vieninieku daudzums apzīmē jūsu rakstura stingrību. Jo vairāk vieninieku, jo stingrāks raksturs. Ja ir tikai viens vieninieks, jūsu raksturs ir elastīgs, maigs un pakļāvīgs. Ja to ir trīs vai četri, jūs esat potenciāls līderis, apņēmīgs, ar nelokāmu garu.

2 – liecina par jūsu biolauku. Ja jums ir trīs divnieki, tad jums ir spēcīgs biolauks, jūs pievelkat sev citus cilvēkus ar vājāku biolauku. Tie, kam biolauks nav attīstīts, viegli nokļūst apkārtējo ietekmē. Tāpēc neko nedariet kompānijas pēc, padomājiet, kas tieši jums būtu nepieciešams.

3 – nosaka jūsu tieksmi pēc humanitārām zināšanām. Trīs un vairāk trijnieku liecina par talantiem šajās nozarēs. Viens vai divi trijnieki liecina, ka varat attīstīt savus radošos spēkus humanitārā virzienā (īpaši tas attiecas uz tiem, kas ar šo testu centīsies izskaitļot savu bērnu noslieces). Zināms, ka daudzas izcilas personības savas spējas attīstījušas ar lielu darbu un gribu, tajā pašā laikā apdāvināti ģēniji bez darba un gribas pazuduši nekurienē.

4 – liecina par jūsu veselību. Jo vairāk četrinieku, jo spēcīgāka ir jūsu veselība. Divi trīs četrinieki liecina, ka bez stipras veselības jums ir dabas dota skaista, laba figūra (ja tā patiešām nav, te savu ietekmi ir atstājušas karmiskās slimības). Ja četrinieku nav nemaz, jums vajag rūpīgāk sekot savai veselībai.

5 – intuīcija. Ja jums ir vairāki piecnieki, diez vai jūs kādreiz ir pievīlusi intuīcija. Ja jums nav neviena piecnieka – neskumstiet, vienīgi nekad nepakļaujieties uz vārdu “iespējams”. Ja jūs, zinādams savas vājās vietas, iemācīsieties apdomāt situācijas pāris soļu uz priekšu, drīz vien jūs uzskatīs par tālredzīgu cilvēku.

6 – pats noslēpumainākais skaitlis. Tas norāda uz jūsu saikni ar kosmosu. Jo vairāk sešnieku, jo šī saikne ciešāka. Ja sešnieku nav, tas nozīmē, ka esat skeptiķis vai pragmatiķis. Un nešausminieties, ja jums iznāk 666. Sātana skaitlis liecina par ļoti spēcīgu saikni ar kosmosu, arī to, ka kādā no iepriekšējām dzīvēm esat bijis sātana kalps vai… ateists. Cilvēki ar skaitli 666 nereti kļūst par dažādu nelaimju cēloni. Taču, paldies Dievam, tas atgadās tiešām reti.

7 – laimīgais skaitlis. Tas liecina par to, ka jums ir sargeņģelis. Trīs un vairāk septiņnieku liecina, ka esat dzimis laimes krekliņā, un eņģeļi jūs balsta no visām pusēm. Ja septiņnieka nav neviena, jums nāksies visās krīzes situācijās paļauties tikai pašam uz sevi. Un Dievu. Starp citu, tieši tā tiek norūdīti paši spēcīgākie raksturi, un pēcāk Debesis šādam cilvēkam noteikti piešķir sargeņģeli.

8 – skaitlis liecina par jūsu atbildības izjūtu. Ja astoņnieku nav, jūs esat vieglprātīgs cilvēks. Paradoksāli, bet cilvēki ar ļoti lielu atbildības izjūtu pret darbu un mācībām visbiežāk atstāj pašplūsmā savu privāto dzīvi un pilnīgi nerūpējas ne par savu fizisko, ne garīgo veselību, kā sekas – tie var pazudināt savu likteni un karjeru.

9 – noteiks jūsu garīgo attīstību. Ja neesat dzimis mezozoja ērā, tad viens deviņnieks jums ir garantēts. Viens vai divi deviņnieki liecina, ka garīgā attīstība ir normas robežās, trīs un vairāk – ja neesat ģēnijs, tad noteikti gudrs cilvēks.

Var piebilst, ka bez Pitagora aprēķiniem (vai tiem, kurus piedēvē Pitagoram), katra ezoteriķu grupa izstrādā savus aprēķinus, kas norāda uz piederību Šambalas kareivju hierarhijai, kuri iedalās mācekļos, adeptos un tamlīdzīgi.

Ticēt vai ne, to pateiks jūsu intuīcija. Tikai vajadzētu brīdināt, ka, pilnīgi iespējams, tādā veidā jūs programmē, lai noturētu pēc iespējas īsā pavadā, pakļautu jūs materiāli vai īstenotu kādus citus mērķus

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru