NVA aicina darba devējus pieteikties dalībai Vakanču gadatirgū Daugavpilī

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina darba devējus pieteikties dalībai NVA Vakanču gadatirgū Daugavpilī, kas norisināsies 27.septembrī no pulksten 10.00 līdz 13.00 Daugavpils Olimpiskajā centrā (Stadiona iela 1, Daugavpils).

Vakanču gadatirgus – tā ir lieliska iespēja darba devējiem atrast vajadzīgos darbiniekus, klātienē un vienuviet informējot darba meklētājus par vakancēm, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veicot pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem. Darba devējiem Vakanču gadatirgū NVA piedāvā arī iespēju prezentēt savus uzņēmumus, veicinot to atpazīstamību.

NVA Vakanču gadatirgus gan darba devējiem, gan darba meklētājiem ir bez maksas!

Pieteikt savu dalību Vakanču gadatirgū darba devēji var līdz šī gada 12.septembrim, sazinoties ar NVA Daugavpils filiāli pa tālruņiem 65436023, 2024387 vai rakstot uz e-pastu: [email protected]

Vakanču gadatirgus ik gadu NVA rīko visos valsts reģionos, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu. Šī gada martā Liepājā un Daugavpilī notika NVA un Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) organizētais starptautiskais darba gadatirgus “Darbs un karjera 2018”, aprīlī un maijā NVA Vakanču gadatirgi norisinājās Jelgavā, Kuldīgā, Preiļos un Rīgā, aprīlī arī Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fonda Valgas nodaļa un NVA Valkas filiāle sadarbības programmas “INTERREG V-A – Igaunija – Latvija” projekta “Pārrobežu darba tirgus integrācijas un nodarbinātības veicināšana” ietvaros organizēja “Livonijas darba tirgu 2018″ (“Liivimaa 2018”) Valgā. Šogad būs vēl trīs Vakanču gadatirgi: 20. septembrī Valkā tiks rīkots “Livonijas darba tirgu 2018”, 27.septembrī Vakanču gadatirgus notiks Daugavpilī, bet 1.novembrī – Smiltenē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru