Pārdabisko spēju horoskops: kādas pārdabiskās spējas piemīt tev?

fenikss
Auns
(21. marts–20. aprīlis)
Ja ir patiesi liela vēlēšanās, var kļūt par īstu universālu magu. Aunam padodas viss! No visām zodiaka zīmēm savu mērķu sasniegšanai tikai viņš spēj izmantot praktiski visus maģijas veidus. Auns bez grūtībām spēj uzlādēt ūdeni, pārtikas produktus, apģērbu gan ar pozitīvo, gan negatīvo enerģiju. Turklāt viņš kā neviens cits spēj nolasīt papildu informāciju no fotogrāfijas, vēstules, personiskām lietām. Tikai nopietni un neatlaidīgi šīs prasmes jātrenē, un tad bez grūtībām izdosies atrast ne tikai nozaudētas lietas, bet arī pazudušus cilvēkus.

Vērsis
(21. aprīlis–20. maijs)
Šīs zodiaka zīmes pārstāvji jūt lielu cieņu pret naudu, uztver to kā pašizpausmes veidu, drošības un stabilitātes avotu. Tiecas daudz nopelnīt, lai tādējādi panāktu materiālu neatkarību un brīvību. Tāpēc Vēršiem vislabāk padodas maģiskie rituāli naudas piesaistīšanai. Efekta pastiprināšanai jebkuru maģisko darbību ieteicams atkārtot vairākas reizes.

Dvīņi
(21. maijs–20. jūnijs)
Dvīņi ir slaveni oratori, vārda mākslas meistari. Tāpēc jebkura maģiskā darbība, kurā ietilpst arī runa, ar laiku noteikti novedīs pie vēlamā rezultāta. Dvīņi var droši pievērsties tādām maģiskām lietām kā vārdošana, pieburšana, arī lūgšanām u.c. Vēl viens viņu jājamzirdziņš ir – sarunas pa telefonu. Dvīņu balsij nereti piemīt īpašas maģiskas vibrācijas. Tāpēc kādu par kaut ko pārliecināt viņiem ir nieka lieta. Būtu tikai vēlēšanās to darīt.

Vēzis
(21. jūnijs–20. jūlijs)
Ja Vēzis nemīl dzīvniekus, tas nozīmē, ka viņš ir izņēmums no normas. Lielākoties šīs zīmes pārstāvji lieliski saprotas ar jebkuru dzīvās radības pārstāvi, tāpēc Vēži labāk par visiem citiem spēj noņemt dzīvniekiem uzliktu lāstu vai noskaudumu, ārstēt viņus ar vārdošanu un citiem maģiskiem paņēmieniem. Turklāt, vairāk vai mazāk pacenšoties, Vēži spēj iemācīties saprast dzīvnieku valodu.

Lauva
(21. jūlijs–21. augusts)
Nenoliedzami šīs zīmes pārstāvji ir apveltīti ar īpašu pievilcību un harizmu, kas jau pati par sevi ir reta dabas dāvana. Bet, ja to apvieno ar maga talantu, tādam cilvēkam būs pa spēkam kalnus gāzt. Visvairāk Lauvām ir dotas mīlas maģijas spējas – tikai jāizvirza sev uzdevums tās apgūt un mērķtiecīgi jāattīsta. Jebkurš rituāls, kas attiecināms uz šo jomu, zvēru karalim ir pa spēkam.

Jaunava
(22. augusts–23. septembris)
Jaunava ir “mājas” zīme, kurai vairāk par visu pasaulē patīk labiekārtot pašai savu ligzdiņu. Gluži kā skudriņa, viņa augu gadu nes mājās visādus guvumus: telpaugus, jaunus aizkarus, traukus utt. Tieši tāpēc šīs zīmes pārstāvjiem vislabāk padodas ar mājas lietām saistītas maģijas. Gan ar vārdošanu, gan citiem maģijas veidiem Jaunavas bez grūtībām padzīs no mājas kodes, peles un tarakānus, iztīrīs telpas no negatīvās enerģijas un pasargās mitekli no dabas stihijām. Vēl Jaunavas var iemācīties izmantot zemes maģiju, kurai piemīt milzīgs dziedinošs spēks, – zeme jāuzlādē un pēc saviem ieskatiem jāizmanto dažādiem mērķiem.

Svari
(24. septembris–23. oktobris)
Svari labāk par citu zīmju pārstāvjiem veiks ar dabas parādībām saistītus rituālus – tādām kā lietus, ausma, saulriets, pilnmēness. Otra Svaru darbības sfēra ir amuleti ar dārgakmeņiem un pusdārgakmeņiem. Parasti tai vai citai zodiaka zīmei atbilst kāds akmens, bet tikai ne Svariem. Viņiem dažādi akmeņi spēj kalpot dažādiem mērķiem – viens piesaistīs veiksmi, cits pasargās no ļaunas acs, vēl kāds – sargās mīlestību un ģimenes pavardu.

Skorpions
(24. oktobris–22. novembris)
Buršanās, likteņa uzzināšana pēc zvaigznēm – Skorpionam pa spēkam jebkura burvestība. Viņi ir apveltīti ar tik spēcīgu enerģētiku, ka, ja vien būtu vēlēšanās, varētu kļūt par teicamiem ekstrasensiem, burvjiem un magiem. Ja mājās ir kaut viens Skorpions, ar to pietiek, lai ļauni cilvēki šim miteklim mestu līkumu un arī viss telpās esošais negatīvisms pacenstos ātrāk pazust.
Padoms visu pārējo zīmju pārstāvjiem: ja jūtat, ka jūsu mājās uzkrājusies negatīvā enerģija, uzaiciniet viesos Skorpiona zīmē dzimušu draugu vai paziņu.

Strēlnieks
(23. novembris–20. decembris)
Strēlniekiem visvairāk pakļaujas Uguns stihija. Viens no spēcīgākajiem Uguns stihijas maģiskajiem atribūtiem ir svece. Maģiskos rituālus ar svecēm var izmantot dažādiem mērķiem. To lietošana ir tikpat plaša, cik bagāta ir Strēlnieka fantāzija. Taču jāpatur prātā, ka uguns maģija ir arī negaisu un zibens maģija, kas ir ne tikai ļoti iedarbīga, bet arī bīstama. Tāpēc pret to jāattiecas ar pienācīgu cieņu un sapratni un, pirms piesaista palīgos, vispirms šī tehnika rūpīgi jāizzina un jāapgūst. Toties pēc tam ar tās starpniecību izdosies panākt jebkuru vēlmju piepildījumu.

Mežāzis
(21. decembris–19. janvāris)
Mežāži var gūt panākumus astroloģijā, numeroloģijā un hiromantijā. Vēl kā jebkura Zemes stihijai piederoša zīme, viņi spēj teicami mijiedarboties ar zemi. Atbilstīgi uzlādējot sauju zemes, Mežāži spēj aizgaiņāt slimības, atbrīvoties no liekā svara, atjaunot atmiņu un izsaukt lietu sausuma periodā. Tā kā saikne ar zemi Mežāžiem ir ļoti spēcīga, laiku pa laikam viņiem nepieciešams uzlādēties ar tās enerģiju, tāpēc īpašumā esošs neliels zemes pleķītis viņiem ir dzīves nepieciešamība.

Ūdensvīrs
(20. janvāris–18. februāris)
Pēc dabas ekstraverti, Ūdensvīri vairāk par citu zīmju pārstāvjiem ir atvērti visam jaunajam. Tāpēc tāda cilvēkam saistoša zināšanu joma kā maģija agrāk vai vēlāk obligāti nonāk viņu redzeslokā. Tad viņi ar galvu metas jaunajās zināšanās un cenšas tās iespējami ātrāk apgūt. Turklāt ir gatavi aptvert neaptveramo: apgūt astroloģiju, Taro, zīlēšanu kafijas biezumos, numeroloģiju… Taču visvairāk Ūdensvīriem padodas komunicēt ar spoguļiem: ieraudzīt tajos nākotni viņiem padodas bez īpašām grūtībām. Protams, to darīt var tikai tad, ja tehnika un drošības noteikumi pilnībā apgūti.

Zivis
(19. februāris–20. marts)
Zivis ir īstas meistares pieburšanas dziru gatavošanā. Par tādu dzērienu var kļūt pat parasta kafija, ja vien tā ir atbilstīgi apvārdota. Zivis ir ļoti māņticīgas būtnes. Viņas tic dažādām likteņa zīmēm un droši var apgalvot, ka zīmes viņu dzīvē diezgan bieži piepildās. Zivīm padodas zīlēšana ar domino kauliņiem, tās mēdz likt pasjansu un rīkot spiritisma seansus. Zivis vieglāk par citu zīmju pārstāvjiem spēj pārkāpt atļauto robežu, tāpēc galvenais, kas jāievēro, – laikus apstāties. Neviena maģija nekad savus noslēpumus neatklāj līdz galam…

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru