Pārliecināta un seksīga: 8 padomi dāmām

1.Dzīvo šajā brīdi.

Pamet rutīnu un dodies prom no pilsētas vai darba. Uzsāc ko jaunu – piesakies aerobikai, dejošanai vai vienkārši dodies uz kādu vēl neiepazītu kultūras vietu pilsētā, lai sastaptu jaunus cilvēkus. Vai arī sāc lasīt jaunu noveli. Kad tu dzīvo šajā brīdī, viss šķiet iespējams.. un pārliecība par savām spējām ir ellīgi seksīga.

2.Atmodini sevi.

Karsta duša, masāža, ķermeņa ieziešana ar krēmu – šis process liks tev justies labi, atmodinās tavu ķermeni un prātu. Kad ķermenis ir pamodies un sirds joņo straujāk, ir vieglāk justies seksīgi un pārliecināti..

3.Esi pamanāma.

Izmanto kosmētiku savā labā – izcel savas acis, liec tām mirdzēt. Acu zīmulis, acu ēnas, vaigu sārtums un izteiktas uzacis… pareizi izmantota kosmētika spēj padarīt tevi par dīvu, bet, protams, visu ar mēru. No rīta pavadi papildus divas, trīs minūtes spoguļa priekšā un atdzīvini savu skatienu.

4.Atslābsti.

Ja ikdienā tava darba forma sastāv no cieši aizpogātas blūzes, svārkiem – ļoti vienveidīgas formas, pamēģini ko mazliet radikālāku. Atpogā augšējo blūzes podziņu – tu vēl joprojām būsi formā, būsi pieklājīga un piedienīga, bet mazliet brīvāka, atbrīvotāka. Varbūt citi pat to nepamanīs, bet tu pati jutīsies labāk… seksīgāk un brīvāk, tādējādi veicinot pārliecību par sevi.

5.Izbaudi tuvību bez seksa.

Kad vēlies justies seksīgi, esot kopā ar mīļoto, dejo. Pieej pie viņa, uzliec vienu roku uz pleca, bet otru – uz gurna, pieej viņam tuvu jo tuvu un dejo. Romantiski un intīmi. Tava un viņa sirds sāks sisties straujāk.. elpa kļūs smagāka… tas būs gluži kā mīlējoties, tikai jūs abi vēl būsiet drēbēs..

6.Flirtē.

Kad tu pēdējo reizi flirtēji? Tā patiesi, lai iegūtu kāda uzmanību? Pat, ja esi attiecībās, neliela vai pat liela deva flirta nenāks par ļaunu. Spēlējies ar mīļoto, atdzīvini dzirkstelīti. Atceroties šo koķetīgo nodarbi tu noteikti sajutīsies seksīgi!

7.Iegādājies jaunu apakšveļu.

Kad tu pēdējo reizi sev pirki apakšveļu prieka pēc, ne praktiskas nepieciešamības dēļ? Dodies uz apakšveļas veikalu – palutini sevi. Piemērota apakšveļa liks tev justies pārliecināti par sevi. Turklāt – vairums vīriešu apgalvo, ka sieviete ir daudz seksīgāka apakšveļā.. un par sevi pārliecināta sieviete seksīgā apakšveļā.. neko vairāk vīrietis nevarētu gribēt.

8.Veido acu kontaktu.

Acu kontakts prasa pārliecību – tas ir intīms un ļoti drosmīgs žests. Kad esi ar mīļoto, skaties viņam acīs… izaicinoši, pārliecinoši. Apjaut savu spēku un ļauj viņam saprast, ka tu esi pārliecināta sieviete, kas zina, ko grib. Un tad arī ej un iegūsti, ko tu gribi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru