Pašu sliktāko vīru horoskops – dāmas, piesargieties!

Līdz brīdim, kad esat apprecējušies viss rit kā pa diedziņu, bet tad pēkšņi vienā momentā sievas saprot, ka ir apprecējušas vīrieti ar briesmīgu raksturu. 

Mūsdienās ar astrologu palīdzību var noteikt daudzas lietas un uzzināt cilvēka raksturu pirms esi viņu iepazinis. Šie ir paši sliktākie vīri pēc zodiaka zīmes.

 

3. vietu ieņem Strēlnieks

Ideāls vīrs. Ļoti gādīgs, romantisks un īsts darba rūķis, protams ja aiztaisa ausis un viņam muti. Viņš ar vienu frāzi ir spējīgs sabojāt visu atlikušo dienu un pat vēlāk par to neatvainoties un neizrādīt interesi.

Agrāk vai vēlāk Strēlnieks var nolemt, ka viņam ir attiecībās pārāk garlaicīgi un viņš var doties jaunas sievietes meklējumos.

2. vietu ieņem Zivis

Ja vīrs – zivs kaut ko vēlas, tad viņam nekavējoties tas ir jādod un punkts. Lai ar Zivīm sadzīvotu sievai jābūt reizē arī viņa mammai un jāaptekalē viņš katru mīļu brīdi.

Zivis uzvedas labi ja sieva viņam kalpo un nerunā pretī, ja sieva mainīsies, tad visdrīzāk varēs sev meklēt citu vīru.

1. vietu ieņem Dvīņi

Tas ir vīrs kurš itkā ir, bet tajā pašā laikā viņa nav. Kad viņš tev būs vajadzīgs viņa nebūs, bet kad tev viņu nevajadzēs – viņš viss būs tavā rīcībā, mīļā!

Viņš var bez problēmām atnākt mājās un sievai paziņot, ka viņa mīļākā ir stāvoklī vai arī, ka ir iekūlies milzīgos parādos. Protams, naudu viņš aizņemsies no tevis.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru