Paver durvis laimei, veselībai un bagātībai- uzzini, kā to izdarīt!

Mēs visi dzīvojam nebeidzamā plūsmā. Esam milzu Visuma enerģijas ieskauti un esam tikai kā kanāli, pa kuriem enerģija var pārvietoties un plūst. Mēs varam būt veselīgi, pārticīgi, laimīgi un produktīvi tikai tad, kad necenšamies veidot dambjus un apturēt šo enerģijas plūdumu. Došanas un saņemšanas cikls ir darbībā, kad dodam un saņemam bez piespiešanas. Kad vispār nedomājam par došanu un saņemšanu, bet vienkārši to darām – dodam un saņemam-,mēs atrodamies saskaņā ar Visumu, tātad, atrodamies saskaņā ar sevi un visu sev apkārt.

Cirkulācija ir lietu dabiskā kārtība

Faktiski mums viss nepieciešamais jau ir dots: dzīvība, gaiss, ūdens, ķermenis, pārtika, šī planēta un cilvēka mums apkārt. Tad kāpēc gan kaut ko vairāk paturēt, ja viss nepieciešamais jau mums ir dots? Kāpēc jāpretojas plūdumam? Mēs to darām, jo baidāmies, ka mums kaut kas pietrūks, būs mazāk, nekā citiem vai mazāk par to, ko sabiedrība pieņēmusi kā normu. Bet šīs bailes ir tikai mākslīgi radīta ilūzija. Tās rodas no sapratnes trūkuma par lietu dabisko kārtību.

Reiz tu atcerēsies savu patieso izcelsmi un aptversi, ka viss vajadzīgais tev jau ir un tu vari, drīksti un tev pat vajag beigt baidīties.

Tātad, ja tev liekas, ka pastāv kādas problēmas un tu vēlies justies labāk, -sāc dot pasaulei un Visumam. Sāc dot tūlīt pat, kad jūties grūti. It sevišķi, ja šķiet, ka dzīvē viss ir sarežģījies un samudžinājies – dod citiem, lai atvērtu enerģijas plūduma kanālus. Došana likvidēs „aizsprostus”, kas veidojušies laika gaitā un sākuši kavēt pozitīvo domu un enerģijas nokļūšanu pie tevis. Došana atkal atvērs durvis, lai tu varētu saņemt. Gluži tāpat kā dabā, lai novāktu ražu, tā sākumā ir jāiesēj. Tāds ir universāls visuma likums.

Tev ir jādod, lai tu gūtu sev

Dod un tu saņemsi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru