Pēc izskata var noteikt zodiaka zīmi! Vai Tu atbilsti savējai?

Lauva

Lauvām ir raksturīga plata seja, ar ļoti platiem vaigu kauliem. Parasti viņiem ir lielas acis (tās, kas sejā, haha). Skatiens ir pašpārliecināts un drošs, taču, tajā pašā laikā, vērīgs. Izteikts deguns un lielas, sulīgas lūpas, kuras tā vien gribas nobučot. Raksturīgs arī viļņveida izliekums augšlūpai. Šīs zodiaka zīmes tipa ķermenis ir vidēja garuma ar platiem pleciem. Sievietēm krūtis parasti ir kuplas (cik nu katrai gēni atļauj). Mati kupli, vienalga kādā krāsā, taču visbiežāk lauvām patīk būt blondām. Lauvas balss ir pārliecinoša, nebūs nekāda zemdeguna buršķētāja vai smalkā pīkstētāja.

Jaunava

Jaunavas ir ar smalkiem kauliem, līdz ar to, smalku ķermeni, taču nav ļoti garas. Ar šauriem pleciem un gūžām, ieapaļi ovālu galvu. Nosliece uz mazām, vērīgām acīm. Parasti skaistas uzacis ar sašaurinātiem ārējiem galiem. Jaunavas vīrieša miesas būvi varētu salīdzināt ar senāko laiku prinčiem- slaidi, vijīgi, nolec no zirga, vidēji gariem matiem, kas nedaudz lokojas, šauru degunu (kā būtu sasprausts ar knaģi), bālu ādu. Un tad nolecis no zirga, sniedz man roku- gariem, gludiem pirkstiem. Jaunavām, lai gan lēna vielmaiņa, reti nosliece uz lielu lieko svaru.

Svari

Šai zīmei ir lielāka iespēja tikt pie bedrītes zodā vai vaigos, salīdzinot ar pārējām zodiaka zīmēm. “Augums ir vai nu vidējs, vai arī garš. Ķermenis ir lokans, vijīgs un stalts, ar noslieci uz pilnīgumu.” Šiem cilvēkiem droši var dāvināt konfekšu kastes vai citus saldumus, jo tie viņiem parasti garšo. Gaita ir gracioza un nesteidzīga. Šie cilvēki ir lieliski oratori, kā arī svaru vīriešiem brīnišķīgi izdodas karināt makaronus uz ausīm savām sievietēm.

Lasi arī: Horoskops sievietēm: tava skaistākā izskata iezīme

Skorpions

Skorpions neizceļas ar lielu, garu augumu, kā arī, šī ir vismatainākā zīme- daudz matu uz galvas un citur. Mati parasti ir biezi un tumši. Skaists deguns un balta āda. Otrs Skorpiona tips no pirmā atšķiras ar to, ka viņiem ir ar izteiktu loku un biezas uzacis, kā arī deguns ļoti izteiksmīgs, tumsnēja ādas krāsa un jau pieminētais izteiktais apmatojums. Viņi ir arī fiziski spēcīgi, pat varētu teikt- visspēcīgākie.

Strēlnieks

Strēlniekam ir vidējs augums. Arī Strēlnieks dalās divos tipos, kur pirmajā, daži no viņiem izskatās muskuļoti un atlētiski, savukaŗt citi, izstīdzējuši un disharmoniski veidoti. Raksturīgas garas kājas un izteikts dibens, tas var būt arī “atšauts”. Strēlnieki mīl žestikulēt un nebūt aprobežoti kustībās. Savukārt, otrs tips arī nav gara auguma, taču izskatās pamatīgs- apjomīgs un spēcīgs, miesa ir stingra un blīva. Šos cilvēkus varētu dēvēt par būdīgiem. Vīriešiem bieži ir pliks pauris un nereti, lai to kompensētu, tiek izaudzēta gara, hipsterīga bārda. Strēlniekiem (abiem tipiem) ir nosliece uz dubultzoda veidošanos.

Lasi vēl: Kā atpazīt katras zodiaka zīmes pārstāvjus pēc ārējā izskata. Slavenību piemēri

Mežāzis

Mežāži dalās trijos ķermeņa tipos. Pirmais tips ir vēss, neelastīgs un stīvs. Deguns ir garš un šaurs, lūpas šauras, zods spēcīgs. Mati, nagi, zobi un āda nav izdevusies, proti, tās nav tās lietas, ar ko lepoties savā ķermenī. Taču, šiem cilvēkiem mēdz būt visskaistākie augumi, ja vien nav pārmērīgas izlaidības attiecībā uz ēšanu. Otrais tips ir ar lielu, apaļu un smagu galvu (tas no gudrības, haha). Sejas vaibsti parasti ir glīti veidoti, mute ir maza, acis arī mazas, taču ķermenis ir liels, labi barots.  Trešais tips ir retāk sastopams- “vaibsti maziņi, ļoti stingri iezīmēti, mute šaura, bet ļoti skaistas lūpas, žokļu un zoda līnijas asi iezīmētas un kvadrātveidīgas. Deguns mazs un smails.”

Ūdensvīrs

“Ārienē un uzvedībā vērojamas androgēniskās pazīmes (sevišķi vīriešiem)”, respektīvi, vīrieši var būt ar sievišķīgām formām, sejas vaibstiem. Viņiem ir augsta piere un mīksti, nepaklausīgi mati. Sievietēm raksturīgas varikozas vēnas. Ķermeņa apakšējā daļa ir daudz labāk attīstīta kā augšējā, kājas garas, kā izstīdzējušas. Ūdensvīrs var izskatīties gan ļoti cēls, gan bērnišķīgs.

Zivis

Zivs pirmais tips ir ar lielām, drusciņ uz āru vērstām, acīm, arī lūpas ir ļoti lielas un mīkstas. Ķermenis un galva vairāk sliecās uz apaļumu, tie ir tādi pufīgi cilvēki, kurus gribas pačamdīt. Savukārt, otrs tips ir diez gan pretējs- “maza sejiņa ar piemīlīgu, izsmalcinātu un saldu izteiksmi. Deguns mazs, nenoteikts un uzrauts. Mute skaista, izsmējīga un kārdinoša. Monas Lizas smaids ir ļoti raksturīgs šim tipam.” Otram tipam ir arī lielas, skaistas acis (kas nav izspiedušās). Bieži arī bedrītes vaigos.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru