Pieci interesanti un neparasti fakti par katru zodiaka zīmi

LAUVA

1. Viņi ir izpalīdzīgi

Lauva Tev palīdzēs, kad tava karaļvalsts kritīs, viņš būs Tavs atbalsts grūtā brīdī. Viņš darīs visu iespējamo un tas nozīmē, ka sevi viņš atstās otrajā plānā. Ja Lauva Tev regulāri izsaka komplimentus, tas nozīmē, ka vismaz daļu no tiem viņš vēlētos saņemt arī atpakaļ. Lauvai jāzina, ka Tu viņu mīli, turklāt tas jādzird regulāri. Lauva ir gatavs panākt Tevi jebkurā līmenī. Viņš mīļotā cilvēka labad ir gatavs uz itin visu. Šī ir tā zīme, kuras pārstāvis noteikti pārspēs visas Tavas cerības.

2. Lauva attiecībās ienes jautrību, dzirkstelīti un personīgo pieskārienu

Kā jau Uguns zīme, Lauva labi zina, kā padarīt visu karstāku. Viņš zina, kā izveidot nepieciešamo atmosfēru. Šīs zīmes sirds ir ļoti kaislīga, un Lauva to labprāt parāda. Lauva dzīvo tam, ko mīl visvairāk. Viņu dzīvē esošie cilvēki ir vissvarīgākie. Būs grūti atrast kādu Lauvu, kurš nerunātu no sirds. Šajā zīmē dzimušie ir tie, kuri dara to, kas tiem patīk un viņiem noteikti patīk tas, ko viņi dara.

Lasi vēl: Talantu horoskops Lauvas zīmē dzimušajiem; ļoti šarmantas personības!

3. Lauva ir uzticams

Pat tad, ja mainās uzticamības definīcija, Lauva būs gatavs ziedoties tās labad. Tas nozīmē, ka Lauva būs gatavs piedot ko tādu, par ko viņam vajadzētu būt dusmīgam. Saviem mīļotajiem viņš nereti ir gatavs dot dažādas “atlaides”. Lai arī uzreiz nebūs iespējams noteikt, ka Lauva dusmojas, Tu to noteikti uzzināsi vēlāk. Šīs zīmes pārstāvji noteikti nav nekādi kūdītāji, tomēr, ja viņi būs devuši gana daudz, bet atpakaļ nebūs neko saņēmuši, viņi būs sarūgtināti un dusmīgi. Lauvai lojalitāte ir svēta lieta, un, ja Tu to izmantosi viltus nolūkiem, paies labs laiks, līdz Lauva būs gatavs Tev piedot pāridarījumu.

4. Lauvai patīk atrasties uzmanības centrā

Tu nekādā gadījumā nevēlies palaist garām to, kā Lauva gozējas uzmanības centrā kādā ballītē. Lauvai ir svarīgi zināt to, ka viņa izteiktie joki šķiet smieklīgi tieši viņa otrajai pusītei. Viņš vēlas tikt atbalstīts, kā arī gūt apstiprinājumu tam, ka viņa teiktais un darītais ir baudāms citiem. Lauva labi zināms ar savu lielisko humora izjūtu, asprātīgajiem jokiem un aizraujošajiem stāstiem. Viņš izgaismo pat vistumšāko dienu. Lauva spēj zagšus nozagt citu cilvēku uzmanību un apkārtējo cilvēku lokā viņš ir tas, kurš liek izbaudīt katru doto mirkli.

5. Lauvai ir milzīgs daudzums mīlestības, ko dot citiem, un arī viņi paši vēlas būt mīlēti

Lauvai jājūtas mīlētam un gribētam. Pastāvīga mīlestība ir īsta panākumu atslēga uz šīs zīmes sirdi. Ņem vērā, ka Lauva spēj mīlēt cilvēkus, pat nedomājot par viņiem romantiskā veidā. Lauvai piemīt spēja saskatīt labo ikvienā, viņš nevar nepamanīt apbrīnas vērtas īpašības. Dažkārt šīs zīmes pārstāvji var justies nomākti, ja nespēj padarīt visus laimīgus – viņiem no sirds nepatīk pievilt citus. Vislaimīgākie viņi ir brīžos, kad zina, ka mājās viņus kāds gaida. Lauva meklē sev partneri, kuru mīlēt un kuram uzticēties mūžīgi. Lai izveidotu vislabākās attiecības, regulāri jāatgādina, cik Lauva ir labs. Tāpat nevajadzētu piemirst par piedzīvojumiem attiecībās.

 

JAUNAVA

1. Jaunavas ir jūtīgas

Kad runa nonāk līdz viņu jūtām, ir jābūt ļoti uzmanīgiem. Jaunavas vēlas tikt uzklausītas. Viņas vēlas, lai jūs saprastu viņu jūtas!

2. Jaunavas mīl kārtību

Kārtība un tīrība Jaunavām ir ļoti svarīga, tāpēc tām jābūt arī jūsu prioritātēm. Ja jūs aiz sevis esat raduši atstāt cūcību, tad jums jābūt gataviem savas otrās pusītes neapmierinātībai. Protams, ka jūs nevarat izpildīt visus Jaunavas absurdos tīrības standartus, taču ir vērts pacensties. Viņa pilnīgi noteikti pamanīs jūsu centienus un novērtēs tos!

Lasi vēl: Jaunavas mīlestībā; cilvēki ar augstiem standartiem

3. Jaunavas prot izmantot savu intuīciju

Jaunavas nav iespējams apmānīt, tāpēc vispareizākā stratēģija saziņā ar viņām – vienmēr teikt patiesību, lai arī cik skarba vai nepatīkama tā būtu. Jaunavas novērtē atklātību. Kad viņas redz, ka esat patiesi ar viņām, Jaunavas jums blakus jutīsies ļoti komfortabli un mierīgi.

4. Jaunavas ir darbaholiķes

Jaunavas lepojas ar savu darbu, lai kāds tas arī būtu. Viņas ļoti nopietni attiecas pret savu karjeru un parasti ir ļoti neiecietīgas pret dīkdieņiem un tiem, kas izšķiež savu laiku.

5. Jaunavām ir nepieciešama sava telpa

Dažreiz Jaunavas var šķist visnotaļ noslēgtas, taču tas ir tikai tāpēc, ka viņām ir nepieciešama nedaudz lielāka personīgā brīvība, nekā lielākajai daļai citu cilvēku. Dodiet viņām to! Tad, kad viņas būs gatavas izlīst no savas “čaulas”, jūs varēsiet novērtēt viņu draudzību un atvērtību.

 

SVARI

1. Pašlepnums ir galvenais

Svariem ir vajadzīgs labākais no visa, un viņi nespēj samierināties, ja kaut ko nedabū. Ja vēlies nopirkt viņiem dāvanu, tad nepieļauj situāciju, ka viņi vēlētos kaut ko labāku. Tāpat ņem vērā, ka “kaut kas labāks” ne vienmēr attiecas uz dārgām lietām. Nauda var atstāt iespaidu tikai līdz noteiktai robežai, taču dāvanas ideja ir tikpat svarīga. Tāpēc piedomā pie tā, lai dāvana būtu personiska. Piemēram, tas var būt kāds atgādinājums par bērnības laiku vai tas, ko viņiem it kā “nevajag”, bet Tu zini, ka viņi to ļoti vēlas.

2. Arī viņiem dažreiz vajag palīdzību

Svari ir gatavi darīt visu, lai tikai palīdzētu citiem, tomēr viņiem pašiem arī dažkārt ir vajadzīga palīdzība, pat ja viņi to nekad neatzīst. Viņu pārliecība par sevi var būt maldīga, jo bieži vien viņi ir pat ļoti jūtīgi. Varbūt frāze “viss ir kārtībā” no viņiem skan biežāk nekā no citiem, bet, lai ko Tu darītu, netici tam. Tev ir jārok dziļāk, lai saprastu tās vajadzības, par kurām Svari nevēlas stāstīt. Mēģināt izprast Svarus ir tas pats, kas atšifrēt noveli, kas rakstīta Tev nezināmā valodā.

 

Lasi vēl: Finansiālā labklājība un Gaisa stihijas zīmes: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

 

3. Kritikas izteikšana viņus var sagraut

Lai arī viņi no ārpuses izskatās mierīgi, patiesībā viņi tādi nemaz nav. Svari kritiku uztver ļoti mierīgi, taču iekšēji tā viņus sagrauj, jo parādās nedrošība par sevi. Ja izteiksi nenozīmīgu kritiku, tad, iespējams, drīz vien par to aizmirsīsi, taču Svari par to domās vēl ilgi, tāpēc kārtīgi apdomā to, ko saki.

4. Viņi atvainojas pirmie

Lai arī viņi reti kad atzīst sakāvi, Svariem nepatīk ilgi strīdēties. Viņi ir ietiepīgi, taču pārāk lielā nepatika pret strīdiem liek piekāpties. Tu ātri vien sapratīsi šo vājību, taču atvainošanās pirmajam nemaz nav tik laba iezīme. Ja tiešām vēlies atstāt iespaidu uz Svariem, tad to nedrīkst izmantot sava labuma gūšanai. Pārsteidz viņus un piekāpies vispirms, un tad arī iekarosi Svaru sirdi!

5. Viņi ir neizlēmīgi

Svari ir vieni no neizlēmīgākajām būtnēm uz planētas, un viņiem nepatīk pieņemt lēmumus. Ja restorāna izvēle nešķiet nekas grūts, tad padomā vēlreiz. Svari varbūt nezina, kurp vēlas doties, taču pavisam noteikti zina, kur nevēlas iet, un tas ir neizturami. Tāpēc jau laikus sagatavojies frāzēm “man vienalga” un “tur nē”.

 

SKORPIONS

1. Skorpions ir apveltīts ar stipru gribasspēku!

Skorpioni tiek uzskatīti par zodiaka zīmi ar visspēcīgāko gribasspēku. Viņiem piemīt milzīga apņēmība, tieši tādēļ padošanās noteikti nav Skorpiona sarakstā. Skorpions pārliecinās, ka dodas sev vēlamajā virzienā, un viņš tur grasās nokļūt izmantojot visas iespējas. Viņš bieži vien tiek sev tuvākajās jomās dēvēts par “labāko no labākajiem”, un viņa neatlaidībai nav robežu.

2. Sarežģīta personība

Runājot par šo Zodiaka zīmi, noteikti ir jāpiemin tas, ka tā ir ļoti sarežģīta zīme, taču tajā pat laikā ļoti noslēpumaina un viegli ievainojama. Skorpioni ir ļoti jūtīgi pret dažāda veida kritiskām situācijām, taču bieži vien tieši šādās situācijās viņi arī pilnībā var atklāt savus talantus. Viņi jebkurām problēmām ļoti ātri rod risinājumus un likvidē tās.

3. Individuālisti

Gandrīz visi cilvēki, kuri dzimuši šajā Zodiaka zīmē, atšķiras ar ļoti spilgti izteiktu individualitāti, un neviens nespēj pret viņiem būt vienaldzīgs. Visas dzīves garumā Skorpioniem ir jāiziet cauri diezgan daudziem pārbaudījumiem, kas tikai vēl vairāk stiprina viņu gribu un godkāri.

4. Bezgala kaislīgi

Skorpioni rīkojas kaisles vadīti. Lai arī ko viņi darītu, viņi tajā iegulda daudz emociju. Attiecībās viņi vienmēr ir gatavi ieguldīt 100% pašatdevi, Skorpioni nekad nepārstās izstarot mīlestību. Viņiem parasti lieliski padodas izrādīt savas jūtas pret mīļoto cilvēku. Skorpions neapšaubāmi ir zodiaka seksuāli kaislīgākā zīme.

5. Visa nīšanai ir arī savs pamatojums!

Neskatoties uz to, ka Skorpioni savā būtībā ir visnotaļ egoistiski, viņi ir spējīgi darīt labu arī citiem, taču šī spēja pilnīgi noteikti ir jāattīsta un jākultivē, bet viņi paši uz to nav spējīgi. Skorpionu attieksme pret pasauli lielā mērā ir atkarīga no tā, ko viņiem ir izdevies sasniegt savā dzīvē. Neveiksminieki pārsvarā ir ļoti mantkārīgi un egoistiski, bet Skorpioni, kuri ir guvuši panākumus, cenšas darīt labu pēc iespējas lielākam skaitam cilvēku.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ints</cite>

    Ir grūti piekrist daudzumam,kas teikts par Dvīņiem. Pats sevi pazīst vislabāk ne kaimiņš!Copy un Paste!Nekkas vairāk.

Pievienot komentāru