Pozitīvais un negatīvais par zodiaka zīmēm – kas raksturo tieši tevi?

LAUVA

Viņa ir spēcīga praktiski visās dzīves jomās, un tas ir apbrīnojami. Tomēr šis spēks un pārliecība par sevi bieži vien iet galējībās, jo viņa aizmirst, ka visās dzīves jomās vienam cilvēkam neiet gludi – bieži vien šī negludā lieta ir mīlestība. Lauvas kļūda ir tas, ka viņa par mīlestību augstāk nostāda darbu. Tomēr no tā viņai ir grūti izvairīties.

JAUNAVA

Iespējams, ka tu nemaz nevari pamanīt Jaunavas dusmas, jo viņai patīk ciest vienatnē – citiem par to nekas nav jāzina. Ar Jaunavu nav ieteicams strīdēties, jo viņai ir noslieces visos strīdos uzvarēt, jo viņa vienkārši pārvalda dažādas pieejas un spēj argumentēt praktiski jebkuru viedokli.

SVARI

Viņi ir ļoti viegli nokaitināmi, jo ir ļoti nepacietīgi. No šīs īpašības arī bieži vien tiek izraisīti saasināti strīdi, kas nekad nerezultējas kompromisos. Svari tur aizvainojumu, nepiedod, vienmēr cenšas atriebties tiem, kuri viņiem ir nodarījuši pāri, lai arī viņi neko nav izdarījuši – ja Svari domā, ka tu kaut ko esi izdarījis, tad viņi savu viedokli nemainīs.

SKORPIONS

Vismaz pāris reizes mūžā viņam ir vajadzīgs doties ceļojumā kopā ar pašiem labākajiem draugiem – Skorpionam ir vajadzīgi piedzīvojumi un pasaules iepazīšana, citādāk viņš jutīsies nepilnvērtīgs. Skorpions ir “visu vai neko” cilvēks – nekad nebūs kaut kur pa vidu, viņam ir nepieciešams spēcīgs, noturīgs rezultāts.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks labāk nekā citi prot tēlot, ka viņam nav sirds, lai gan patiesībā viņam ļoti rūp. Viņam vienkārši ļoti nepatīk doma, ka viņš varētu izskatīties vājš, tomēr šī piesardzība lielākajā daļā gadījumu ir pārspīlēta. Strēlnieks nav nosodošs, viņš tikai ļoti ātri saprot, vai tu viņam patīc vai arī nē.

MEŽĀZIS

Viņš reti kad izrāda savas vājības, tieši tādēļ emociju atstarošana nav viņa stiprākā puse. Viņam ir dziļas un ļoti spēcīgas jūtas, tomēr tās viņš uzskata par vājuma pazīmi, par ko citi nedrīkst nojaust. Mežāzis spēj pavisam mazās un ikdienišķās lietās atrast smieklīgo pusi, ko citi nemaz nespēj pamanīt.

ŪDENSVĪRS

Dažkārt ir ļoti grūti saprast, vai viņš vispār kaut ko jūt, tomēr, jā, jūt, bet nevēlas to vienmēr “izlikt uz āru”. Šo cilvēku pievelk neordināras lietas un personības – viņu neinteresēs kaut kas, kas ir redzams uz katra stūra – Ūdensvīram patīk pārsteigumi, īpatnības un dažādas dzīves pieejas.

ZIVIS

Zivīm nepastāv tāds termins kā “vājš” – viņām ir ļoti spēcīga un izturīga sirds, un, kad runa ir par ģimeni, viņas ir gatavas uz praktiski visu. Viņām dzīvē traucē pārlieku lielā iztēle – tas labi palīdz radošas karjeras veidošanā, bet attiecībās ar cilvēkiem gan ne, jo viņas rada iespaidu, ka ir kaut kur tālu prom, lai arī atrodas blakus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru