Problēmas, ar kurām saskaras katra zodiaka zīme, veidojot attiecības

Vēzis

Tu savas emocijas brīvi paud ikkatru mirkli, tās tiek parādītas biežāk nekā tu to vēlētos un tu tiec pakļauts citu žēlastībai. Veiksmīgu attiecību panākumu atslēga slēpjas spējā ļauties emocijām un būt ievainojamam šādās situācijās.

Lauva

Nav šaubu, ka tev patīk būt situācijas noteicējam, tieši tas liek citiem cilvēkiem distancēties no tevis. Citi vienkārši ļaus tev vadīt izrādi, jo tu izskaties spējīgs to darīt, lai gan patiesībā tavs īstais spēks slēpjas varas dalīšanā ar mīļoto cilvēku.

Jaunava

Tevi pastāvīgi māc nepilnības un bezvērtības sajūta, tu domā, ka savu trūkumu paušana citiem liks šiem cilvēkiem pagriezties un bēgt. Patiesībā, tev apkārt esošie labi zina, ka tu sev esi uzlikusi pārlieku augstus standartus un vienkārši vēlas, lai sevi pienācīgi novērtētu.

Lasi arī: Horoskops: attiecības, sekss, problēmas, mērķi

Svari

Tev piemīt tendence paslaucīt attiecību problēmas zem paklāja, tomēr intimitātei ir nepieciešama patiesās situācijas pieņemšana, nevis izlikšanās, ka tajās nav nekādu problēmu.

Skorpions

Lai arī iedziļināšanās sajūtās ir tavs ceļš uz izaugsmi, dažkārt tu esi pārlieku intensīvs un skarbs, tieši tādēļ cilvēki no tevis distancējas. Tev jāiemācās uzticēties citiem, kā arī jātic, ka arī citi spēj mācīties no savām jūtām.

Strēlnieks

Tu esi brīvs un bezatbildīgs, tu izmisīgi sargā savu brīvību un visai bieži meties bēgt, ja kāds cilvēks tev kļūst pārlieku tuvs. Lielākais šķērslis tavā dzīvē ir intimitātes uzskatīšana par lamatām. Risinājums ir viens: Atrast partneri, kurš tev ļauj justies brīvam.

Lasi vēl: Seksuālās saderības horoskops: Kura zodiaka zīme tev ir vispiemērotākā

Mežāzis

Vēlme tikt uzskatītam par spēcīgu piespiež tevi slēpt savas vājības. Tu vienmēr atbalsti citus cilvēkus, tajā pašā laikā atrodies situācijā, kurā tev nav atbalsta no citiem. Tev jāļauj cilvēkiem ieraudzīt tavu patieso būtību, to, kas slēpjas zem bruņām, un mīlēt tevi.

Ūdensvīrs

Ja jāizvēlas attiecības vai loģika, tava izvēle visos gadījumos būs par labu pēdējam variantam, tieši šī īpašība liek tev citu acīs izskatīties vēsam un atturīgam. Lai arī tu esi apveltīts ar gaišāku prātu par pārējiem, tu neesi izdibinājis, kā ļaut citiem ienākt tavā sirdī.

Zivis

Tev labi padodas kļūt par tādu cilvēku, kādu visi vēlas redzēt, tomēr tu pats īsti nezini, vai vēlies tāds būt. Tev jāsper solis atpakaļ un jāpavada laiks vienatnē, lai izzinātu sevi un to, kas patiesībā velies būt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru