Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc horoskopa! (12. daļa)

1.jpg

AUNS Nebaidās no riska, ar izteikti stipru vēlmi atklāt jaunus horizontus. Taču viņam būtu mazliet jāpiebremzē,  pievēršoties arī mierīgākām nodarbēm, lai viss būtu līdzsvarā! Bieži vien nav gatavs savas rīcības sekām.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 13. daļa

2.jpg

VĒRSIS Tava vēlme pēc stabilitātes un drošības bieži vien izpaužas kā enkura iemešana jūrā un mēģināšana virzīties uz priekšu. Izkāp no savas komforta zonas un ļaujies trakām lietām!

3.jpg

DVĪŅI Talantīgs cilvēks, kas ne vienmēr izmanto visu, kas tiek piedāvāts. Esi aktīvāks! Mazāk uztraucies par to, ko domā apkārtējie, dari to, kas tevi pašu padara laimīgu!

4.jpg

VĒZIS Dzīve šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem bieži vien piespēlē ļaunus jokus, ar kuriem viņš diemžēl ne vienmēr tik labi spēj tikt galā sava svārstīgā rakstura dēļ. Pat atrodoties daudzu cilvēku pūlī, var justies vientuļš, ja nesatiks kādu, ar kuru ir uz viena viļņa.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 11. daļa

5.jpg

LAUVA Viņš visu izvēlas rūpīgi un kārtīgi. Daudzām Lauvām mēdz piemist arī Jaunavas piekasīgā daba.Taču ir arī tāda daļa Lauvu, kas ir trakas, un detaļām nevelta milzīgu uzmanību.

6.jpg

JAUNAVA Bezgala izvēlīgs, jo īpaši partneru ziņā. Nevēlas sev blakus redzēt cilvēku, kas neatbilst viņa augstajiem standartiem vai nav tik pat inteliģents kā viņš pats.

7.jpg

SVARI Viņš ir tāds draugs, kas rūpējas, lai otram būtu labi. Kā partneris – īsts sapnis, viss, ko katrs var vēlēties. Patīk romantiskas lietas, bet ar mēru, jo banālas un salkanas frāzes viņam šķiet bezgala dumjas.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 9. daļa

8.jpg

SKORPIONS Spēcīgs, jo īpaši garīgi. Bieži vien, pat nemanot, manipulē ar apkārtējiem, un, ziniet, viņam tas diezgan labi padodas! Svarīgi, lai viss būtu godīgi, jo viņš necieš netaisnību.

9.jpg

STRĒLNIEKS Patīk plašums, gan interjerā, gan pa dzīvi. Svarīgi, lai nejustos ierobežots. Visai bieži mēdz nonākt pretrunās ar sevi, un teikt vienu, domāt citu, pat beigās izdarīt kaut ko pavisam savādāku.

10.jpg

MEŽĀZIS Viņš nav tas cilvēks, kas kaut ko iesāk un nepabeidz. Ja kaut ko sāk darīt, tad ar lielu atbildības sajūtu. Viss, ko viņš domā, ir reāls un paveicams, nevis pielīdzināms prātā uzceltām sapņu pilīm.

11.jpg

ŪDENSVĪRS Viņam vairāk būtu jātic saviem spēkiem, nevis jāklausās tajā, ko saka apkārtējie. Reti kad viņa idejas tiek realizētas, jo mēdz apstāties pusceļā jau pie pirmajām grūtībām. Nevajag padoties!

12.jpg

ZIVIS Nereti visu, ko jūt un redz uztver citādāk, nekā vairums cilvēku. Dažādus komentārus un pat ieteikumus var uztver kā kaut ko aizskarošu. Nevajag – reizēm cilvēki tiešām tev grib palīdzēt!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru