Sešas lietas, kas attiecībās ir svarīgākas par seksu

1.Uzticēšanās.

Pat labākais sekss pasaulē nespēj saglabāt attiecības tik spēcīgas, kā to spēj uzticēšanās. Uzticība ir viens no svarīgākajiem faktoriem attiecībās. Tev jāuzticas partnerim – jāuzticas ar visu savu sirdi. Tici, ka viņš vai viņa paliks tev uzticīgs. Tici, ka viņam vai viņai ir tikai labākie nodomi par jūsu attiecībām. Sekss ir labs, bet tas ir daudz labāks, ja starp jums valda uzticība.

2.Cieņa.

Tev jāciena savs partneris un tavam partnerim jāciena tevi – gan laiku, gan privāto telpu, gan dzīves vērtības. Jo brīdī, kad starp jums zūd cieņa, zūd arī attiecības.

3.Mīlestība.

Tu vari mīlēt seksu, bet, ja tu nemīli cilvēki, ar kuru gulies gultā, tev nepieder nekas. Mīlestība ir neaprakstāmas sajūtas, kuras grūti ietērpt vārdos. Bet tu zini, kad mīli un kad nē. Sekss un mīlestība lieliski sader kopā, bet tie ir divi ļoti atšķirīgi fenomeni.

4.Aizrautība.

Aizrautība – šoreiz ne seksuālā, bet attiecību aizrautība. Ir svarīgi, ka tu un tavs partneris, ka jūs jūtaties aizrautīgi viens par otru. Aizrautība norāda, ka starp jums ir degsme, kas palīdzē arī grūtos laikos. Attiecībās ir svarīga aizrautība, jo ne vienmēr dzīve būs skaista un rožaina.

5.Lojalitāte.

Apziņa, ka mīļotais ir ar tevi, kad vien tas ir nepieciešams, ir lieliska – tā sniedz drošības sajūtu un pašpārliecinātību. Jūs kā pāris esat arī komanda un jums jābūt gataviem aizstāvēt, uzmundrināt un pasargāt.

6.Atbalsts.

Atbalstošs partneris ļaus tev kalnus gāzt. Atbalsts ir ikvienu nopietnu attiecību pamatā. Atbalsts var izpausties dažādi, piemēram, ar skatienu, kas simbolizē „Es zinu, ka tu to vari!” vai arī vārdi „Tu spēj visu, ko vēlies!”. Atbalsts nevis sekss būs tas, kas tev ļaus dzīvē kalnus gāzt.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Kārlis</cite>

    Jūsu lapas uzbūve ir briesmīga! Saprotu ka tā kalpo peļņas gūšanai no reklāmas, un tieši tāpēc nožēlojami no informācijas ieguves viedokļa.

  • <cite class="fn">tas.pats</cite>

    Tieshi taa! Ja visas vai vismaz lielaakaa dalja no shim lietaam Juusu attieciibaas buus labaa liimenii, arii sekss buus labs, jo seksam nav jabuut klishejiskam, nav jaabuut tada, kaa par to raksta vai rada pornjukos. Katram paarim taa ir individuala pieeja, taada, kada tiem skiet patiikama 🙂

Pievienot komentāru