Šī nedēļa visveiksmīgākā būs tieši šīm 3 zodiaka zīmēm

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

AUNS

Šī nedēļa paies nemanot, jo romantiskas domas un idejas būs tevi teju pārņēmušas. Ļaujies visam šim skaistajam un pasakainajam!

Šonedēļ radīsies iedvesma darboties un strādāt, būs teju jābrīnās no kurienes tevī radīsies tāda vēlme pilnveidoties. Meklē domubiedrus un līdzīgi domājošos savu kvēlāko ieceru realizēšanai, un nedēļa būs izdevusies. Trešdien gan mazliet piebremzē, un pieliec lietā loģisko domāšanu, sajūtas mazliet liekot pie malas.  Ja tev pēdējā laikā aktuālas ir kļuvušas idejas vai domas par to, ka vēlies uzlabot savus darba apstākļus, ikdienas ritmu vai pienākumus, taču nezini, kā, tad šajā nedēļā tas visticamāk atrisināsies.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 22. līdz 29. oktobrim

ŪDENSVĪRS

Brīvajiem Ūdensvīriem veiksmīgs periods – pastāv augstas izredzes iepazīties ar savu potenciālo partneri. Tomēr neizvēlies kuru katru! Iespējams, ka pirmais iespaids par atsevišķiem cilvēkiem var būt visai mānīgs, tāpēc neizdari priekšlaicīgus secinājums. Svarīgi būs notiekošo nesasteigt!

Ja esi attiecībās, tad vērts pievērsties tām! Iespējams, ka pēdējā laika notikumi tev ir likuši novērsties no partnera un pievērsties citām lietām. Atceries, ka viņam arī ir nepieciešama tava uzmanība un rūpes.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada oktobrim

 

STRĒLNIEKS

Ja būsi pietiekami viltīgs un attapīgs, tad tiksi pie mazāka daudzuma darba, iegūstot maksimālu labumu! Parādīsi sevi labākajā gaismā! Tiesa, būs smagi jānopūlas, lai tiktu pie apkārtējo atziņas!

Šonedēļ spēsi izdarīt vairāk, nekā tev pašam liksies, taču, viens no lielākajiem traucēkļiem var izrādīties kāds cilvēks, kas novērš tavu uzmanību no svarīgākā. Meklē balansu un liec otram saprast, ka tev pašreiz ir citas lietas, kurām būtu jāvelta laiks un uzmanība. Ja spēsi tikt pāri tam, tad gāzīsi kalnus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru