Sievietes vīriešiem: 7 padomi, kā savaldzināt dāmu!

  1. Iepazīsti viņu!

Ar viņu runājot, centies iegūt pēc iespējas vairāk informācijas – par viņas hobijiem, vēlmēm un interesēm. Informācijas iegūšanai tu vari izmantot gan viņas sociālos tīklus, gan arī uzrunāt kādu no viņas draugiem, draudzenēm.

  1. Iepatīcies viņai (protams!).

Kad esi ieguvis pietiekami daudz informācijas, izmanto to lietderīgi! Uzsāc sarunu par kopīgām interesēm. Raksti viņai īsziņas par notikumiem, kas varētu viņu ieinteresēt. Kļūsti par viņas domubiedru.

  1. Kļūsti aktīvs vakaros!

Vakariem piemīt kaut kas maģisks – tie ir īstais laiks, lai uzsāktu atklātas, sirds dziļas sarunas. Labākais laiks, kad iepazīt vienam otru. Ja jūsu komunikācija notiek rakstveidā, neesi pārāk uzbāzīgs. Ikvienu sarunu uzsāc mierīgi, pakāpeniski, pat, ja tavs mērķis ir nokļūt pie kaut kā intīmāka.

  1. „Dzīvo divas dzīves.”

Pa dienu nepiemini jūsu intīmās vakara sarakstes, runā ikdienišķi un turpini viņu ieinteresēt par „vieglākiem” tematiem. Jo katrai sarunai ir gan savs laiks, gan vieta. Viņa pati pieminēs jūsu flirtu, tikai tad, kad viņa jau būs droša par savām jūtām.

  1. Neatklāj visas kārtis.

Neļauj viņai tieši saprast, ka viņa tev patīk. Jā tas var būt sarežģīti, bet izliecies, ka viņa ir tavs domubiedrs, ar ko tu dalies pieredzē un sajūtās. Paturi mazliet intrigas un turpini saglābāt interesi par to kādēļ tu to dari.

  1. Iekļūsti viņas „komforta zonā”.

Vakara saziņa darīs savu. Ar laiku viņa tevi pieņems, sapratīs tavas vēlmes un nodomus, būs veikusi pirmos spriedumus un sapratusi arī tavus trūkumus. Un tajā brīdī arī izšķirsies – tu iekļūsi viņas komforta zonā vai nē.

  1. Liec viņai iekārot (un arī iekarot) sevi.

Protams, visam, kas jau noticis, sekos arī randiņš. Ja neesat vēl tikušies, tikšanās būs kaut kas brīnišķīgs. Un būs arī pienācis īstais brīdis, izmantot pašu labāko ieroci – vai vienu no daudzajiem – šarmu! Esi viņas princis tāds, kādu viņa tevi ir iztēlojusies no intīmajām sarakstēm. Un tajā pašā laikā – esi tu pats! Neaizmirsti par signāliem no viņas puses, ja tādi ir. Izmanto izdevības un saproti mājienus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru