Sieviešu viedoklis par to, kas ir laimīgu laulību pamatā

  1. „Laimīga laulība ir spēja būt laimīgam par to, kas tev jau ir! Tā vietā, lai tu cerētu, ka tavas attiecības ar mīļoto cilvēku būtu citādākas vai izvērstos citādāk, tu izbaudi to, kas tev jau ir. Esot apmierināta un pateicīga par to, kas tev jau ir dots šajās attiecībās, nedzīvojot pēc kaut kādiem izdomātiem un pat nereāliem standartiem, kas redzami tikai filmās, tu izjutīsi īstu laimi!”
  2. ”Laimīgās attiecības divi cilvēki dala visu vienlīdzīgi! Tas neskan diži romantiski, bet tas man ļauj būt patiešām laimīgai. Mans vīrs mazgā traukus vai rūpējās, lai veļa būtu tīra, tikpat bieži, cik to daru es. Mēs kopā gatavojam, veicam mājas darbus. Es nejūtos „izdegusi” un es netieku uztverta kā garantēta mājas darbu veicēja. Tas ir patīkami.
  3. ”Mēs runājam par visu – un es domāju, ka tas ir laimīgu laulību pamatā! Esmu bijusi attiecībās, kurās man ir bijusi sajūta, ka kaut kas ir jāslēpj no partnera. Bet, esot kopā ar manu vīru, es jūtos tā, ir kā es viņam varētu uzticēt visu, kas man uz sirds. Es varu būt atklāta par savām jūtām un es zinu, ka galu galā, viss būs kārtībā. Šī drošības sajūta ir ļoti svarīga man.”
  4. ”Šīs ir manas otrās attiecības, kas beigušās ar laulību. Bet šīs ir laimīgas, jo varam būt pilnīgi un galīgi atklāti viens ar otru. Ja neesam apmierināti, vai gluži otrādi, ja esam laimīgi – mēs varam viens otram teikt visu. Ja neesam apmierināti ar to, kas noris guļamistabā, mēs par to runājam, lai atrisinātu visu iespējami labi.”
  5. ”Es domāju, ka laimīgas laulības ir par piedošanu. Neviens nav perfekts. Un tad, ka tu nespēj piedot sīkumus, var izaugt lielākās problēmās. Piedošana, nevis aizvainojuma turēšana ir īstā laimes atslēga.”

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru