Šīs 4 Zodiaka zīmes nekaitiniet- dabūsiet pretī dubultā

VĒZIS

Daudzi varētu nesaprast, kāpēc mierīgais un klusais Vēzis ir šajā sarakstā. Taču, viņš tur atrodas tieši savas, uz iekšu vērstās, dabas dēļ. Kāpēc? Jo ir tikai cilvēcīgi, ka apkārtējā vidē ir situācijas vai brīži, kad „sakāpj” emocijas. Taču, kas notiek tad, ja tās tiek turētas iekšā un netiek izlaistas?

Tad ceļas spiediens. Un galu beigās, šis augstais spiediens ir iemesls, kāpēc Vēzis var pēkšņi justies salauzts-tāds, kuram iekšā ir šīs plosošās emocijas, taču nav ne mazākās jausmas, ko ar viņām darīt. Lielākoties, Vēži tās apglabā un ik pa laikam domās aiznes puķītes, atceroties, kā bija tad, kad vel tā bija. Un, šādā jūtīgā stāvoklī, ir ļoti vienkārši aizskart vai aizvainot Vēzi, jo, principā, viņš ir kails tad, kad viņam ir grūti.

Lasi arī: Zodiaka zīmju saderības tabula – ar kuru zīmi tev ir vislabākā saderība?

Tad, kad jau ir grūti,  pat visniecīgākā skabarga sāp, jo iedzeļ uzreiz ādā, nevis paliek biksēs un tikai dur ar galiņu. Tad, pat divi nepareizi pateikti vārdi no otra cilvēka puses, var aizskart un aizvainot Vēzi. Bīstami tas ir tāpēc, ka tad, kad Vēzim ir slikti, to nav iespējams nepamanīt- šīs klusās ciešanas ir ļoti jūtamas visiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru