Skaidro zinātne: 5 veidi, kā atkal no jauna iemīlēties savā partnerī

1. Sešu sekunžu ilgs skūpsts

Mūsdienu steidzīgajā pasaulē, atvadoties, mīļotajam uz lūpām mēs uzspiežam tik vien kā nelielu buču. Sešas sekundes nemaz nav tik ilgs laiks, turklāt šāds skūpsts ir ne tikai veselīgs, bet arī psiholoģiski uzlādējošs.

2. Tev jāzina kāda svarīga lieta, kas saistīta ar mīļotā cilvēka dienu

Tās zināmas kā atvadas.

Pirms mīļotais cilvēks dodas darba gaitās, centies uzzināt, kas svarīgs šodien gaidāms. Nebaidies pajautāt, ja viņš/-a to nepastāsta. Tādējādi tu parādi ieinteresētību, kas ir svarīga ilgstošu attiecību pamatsastāvdaļa.

3. Sasveicinies ar savu otro pusīti, kad pārnāc mājās

Šis ir īsais brīdis, lai jūs abi noliktu malā elektroniskās ierīces un vismaz uz 20 minūtēm pievērstu uzmanību viens otram, iesaistoties sarunā par aizvadīto dienu. Ņem vērā, ka otrs cilvēks tev jāuzklausa, nevis jāmetas tiesāt. Tas ļaus samazināt attiecību ārējo spriedzi.

4. Atjaunini informāciju

Tev būtu jāizzina katrs tava mīļotā cilvēka centimetrs.

Cilvēki ir sarežģītas būtnes, kuras pastāvīgi mainās. Tieši tādēļ, noteikti, jāvelta laiks izzināšanai. Šāda rīcība pārliecinās tavu otro pusīti, ka viņa var uz tevi paļauties jebkurā situācijā.

5. Pieskārieni, pieskārieni

Jums vienam ar otru jāskūpstās, jāapskaujas un jāspēlējas. Un jo vairāk, jo labāk.

Mums visiem patīk pieskārieni, it īpaši to saņemšana. Nākamreiz, kad mīļotais cilvēks gatavo vakariņas, piekļaujies viņām un esi rotaļīgs/-a!

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru