Skūpsta veids – Ko tas pasaka par tavām attiecībām?

MAIGS, DELIKĀTS SKŪPSTS.

Maiga skūpsta laikā partneru lūpas saskaras viegli, bez lieka spiediena. Lūpās atrodas ļoti liels skaits nervu un pat tikai viegls pieskāriens sniedz mums informāciju, kas ļauj izlemt par tālāko notikumu gaitu.

Maigs skūpsts ir kā ievads tuvākais fiziskajai intimitātei. Tas ir kā viegla ķircināšana starp diviem cilvēkiem, kas viens otra klātbūtnē jūtas labi un ērti.

BUČA.

Buča visbiežāk ir pirmais skūpsts, nebūdama pat īsti skūpsts. Tā ir strauja, rotaļīga simpātiju apmaiņa starp diviem cilvēkiem, kas vēl nejūtas pietiekami droši un intīmi viens otra klātbūtnē. Buča ir kā jaunu apvāršņu iepazīšana. Tā ir kā zīme, ka persona vēlas ko vairāk par draugu attiecībām, bet neuzdrošinās neko pārāk daudz, pirms ir noskaidrojusi, vai otra persona vēlas to pašu.

VIENAS LŪPAS SKŪPSTS.

Vienas lūpas skūpsts ir attāls bučas radinieks. Vienas lūpas skūpsts nozīmē to, ka partneri skūpsta laikā skūpsta tikai vienu no partnera lūpām. Šāds skūpsta veids tomēr ir intīmāks par buču, bet ne tik atklāts un aizrautīgs kā skūpsts ar atvērtām mutēm jeb tā sauktais „franču skūpsts”.

FRANČU SKŪPSTS

Šī skūpsta laikā partneru mēles gluži vai masē viena otru. Tas ir kā partnera iepazīšana bez robežām. Kaut šis skūpsts šķiet bezgala aizrautīgs un juteklisks, tas ātri vien var kļūt neveikls, ja partnera mēle aizmaldās pārāk tālu otra partnera mutē.

SKŪPSTS UZ VAIGA

Skūpstam uz vaiga ne vienmēr tiek piedēvēta romantiska nozīme. Skūpsts uz vaiga ir kā simbols draudzībai un patikai pret otru cilvēku. Un kamēr kādam, kas sniedz skūpstu uz vaiga, var būt romantiska patika pret otru personu, šis skūpsts ne vienmēr pauž seksuāla rakstura vēlmes. Bet, kad mīlnieki viens otram sniedz skūpstu uz vaiga, tā ir pazīme stiprai draudzībai un stiprai mīlai attiecībās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru