Uzzini, no kā katrai zodiaka zīmei ir patiesi bail, veidojot attiecības

Mēs katrs no kaut kā baidāmies, jo īpaši attiecībās. Noskaidro, no kā baidās katra zodiaka zīme!

 

Auns

Auns nesaprot, kad pienācis brīdis pārtraukt strīdu, tādēļ viņa otrā pusīte baiļojas, ka viņa ugunīgās liesmas sadedzinās visu savā ceļā, arī tos, kuri patiesībā vēlas Aunu pasargāt.

Vērsis

Vērsis nekad neaizmirsīs savu otro pusīti tik ilgi, kamēr vien būs dzīvs, viņš atcerēsies kā šis cilvēks smaržo, atminēsies viņa smaidu un patīkamo balsi, kādā Vērsis ticis uzrunāts.

Dvīņi

Dvīņi ir iesprūduši personiskās krustcelēs, viņi jau sen ir tev diktatoriski paziņojuši, ka nelaidīs tevi prom, bet no otras puses tas nemaz nav sajūtams, jo patiesībā Dvīņi paši nespēj tikt skaidrībā ar savu izvēli.

Lasi arī: Zodiaka zīmju saderības tabula – ar kuru tev ir vislabākā saderība?

Vēzis

Vēzis tavās rokās ielika savu pukstošo sirdi un pievilka tevi sev klāt tik tuvu, ka tu vairs neredzi robežu, kur beidzas viens un sākās otrs cilvēks. Šīs zīmes pārstāvis tevi turēs sev klāt pat tad, ja tu viņu dvēselē iecirtīsi pamatīgu robu.

Lauva

Brīdī, kad Lauvas dzīvē ienāca otrā pusīte, viņa sirds kļuva “mīksta”. Lauvas sirdsāķītis kļuva par karotāja vienīgo vājo vietu, viņa mīļotais cilvēks, nu, sēž viņa krēpēs pie pukstošās sirds – ugunīgā dzīvības avota, kas Lauvu dzen uz priekšu.

Jaunava

Pirms mīļotā cilvēka ienākšanas Jaunavas dzīvē, viņas sirds atradās cieši ieslēgta seifā, jo tā iepriekš pārāk daudz reižu tika ievainota. Viņas dvēseles radiniekam izdevās atrast atslēgu, kas iemesta dziļākajā okeāna un ar tās palīdzību atvērt durvis. Jaunavu patiesi biedē tas, ko viņas otrā pusīte vēl varētu izdarīt.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru