Šokējoši: Sieviete atrada savu pazudušo vīru autostāvvietā… precējušos ar citu sievieti

Vairāk kā pēc dekādes meklējumu, šī sieviete atrada savu sen pazudušo vīru. Kārena Marksa – šī stāsta galvenā varone – atrada savu vīru kāda veikala mašīnu novietnē, kopā ar kādu sieviete.. ar sievieti, kas jau bija kļuvusi par viņa sievu.

Kārenas vīrs bija precējies jau tad, kad pirmo reizi satikās ar Kārenu, bet, pēc viņa paša teiktā „jau gadiem nebija ticies ar savu sievu”. Kā Kārena saka, viņa domāja, ka vīrs drīz vien šķirsies no sievas, tādējādi patiesi pavadot laiku kopā ar viņu un bērniem.

Gadu pēc Kārenas kāzām, viņas vīrs Ādams Marks pazuda, atstādama zīmīti, kurā pavēstīja – „Es nevaru izturēt tavus bērnus!”.

„Pirmo reizi, kad viņš mani pameta, bija sajūta, ka kāds ir izrāvis manu sirdi no krūškurvja,” teica pati Kārena.

Bet kā Kārena norādīja, mazliet pirms Ziemassvētkiem Ādams atgriezās. Kārena arī esot norādījusi, ka, ja viņš vēl kādreiz viņu pametīšot tik bezsirdīgi, viņa to nepieņems atpakaļ. Viņa turējās pie šī solījuma.. un pēc kāda laika Ādams atkal pazuda, šoreiz pavisam, atstādams Kārenu ar parādiem un kredītiem. Kārena, kā spēcīga sieviete, nolēma pati tikt ar visu galā, neskatoties uz to, ka Ādams bija viņu atstājis neapskaužamā situācijā. Kā Kārena saka: „Viņš sabojāja pilnīgi visu…”.

Iztēlojieties pārsteigumu, kāds piemeklēja Kārenu, kad pēc vairākiem gadiem viņa atkal sastapa savu laulāto. Protams, Kārena uzreiz prasīja viņam šķiršanos. Ādams bija solījis Kārenai piezvanīt par šo jautājumu, bet to neizdarīja. Drīz vien Kārena uzzināja ko vairāk: Ādams bija precējies.

Šobrīd Ādamam draud sods par krāpšanu, viltus solījumu veikšanu un laulību zvēresta pārkāpšanu.

Tomēr, kaut Ādamu sagaida viņam piemērotais sods, Kārena ar asarām acīs nosaka: „Es domāju, ka esmu precējusies ar kādu.. Un tas nozīmē, ka mēs būsim kopā gan skaistos mirkļos, gan grūtībās. Iespējams, ka šāda laime man negaida…”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru