Strīds ar mīļoto? Salabsti gudri un ātri – saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

virietis_sieviete_strids
Ideālu attiecību nav, tas skaidrs visiem. Reizēm gadās sastrīdēties, nesaprašanās, neizrunāšanās. Kad emociju vētra norimusi, pienāk brīdis, kad incidentam jāpārvelk svītra un jāsāk miera sarunas.

Un tas ne vienmēr ir vienkārši, jo katram no mums ir savs raksturs un temperaments. Kā padarīt samierināšanos vieglāku un ātrāku? Palīdzēs zodiaka zīmju īpašību pārzināšana!

AUNS

Temperamentīgajiem un spītīgajiem Auna zīmē dzimušajiem vīriešiem diezgan grūti spert pirmo soli uz samierināšanos, vēl vairāk – atzīt, ka viņiem nav bijusi taisnība, tāpēc tev nāksies saņemt sevi rokās un notēlot padevību, pat ja strīdā viņa argumenti nepavisam nav skanējuši tik pārliecinoši. Turklāt šajā zīmē dzimušajiem ļoti patīk just, ka ir vajadzīgi un visu zinoši, tāpēc lielisks iegansts, lai pieliktu punktu strīdam būtu palūgt Auna palīdzību. Derēs pat vienkāršākie sadzīves jautājumi, piemēram, izdegušas spuldzītes nomaiņa.

VĒRSIS
Emocionālie Vērši ļoti ātri zaudē savaldību, tāpēc pirms miera sarunu uzsākšanas dod viņam pietiekami daudz laika nomierināties. Kad jūti, ka viņš jau nedaudz atvēsis pēc konflikta situācijas, vienkārši sāc kontaktēties tā, it kā nekas nebūtu noticis. Gadījumā, ja Vērsis sapratīs, ka nav izturējies īsti labi, vari gaidīt, kad viņš pienāks un pats palūgs piedošanu par saviem vārdiem. Ja tomēr viss notiek pilnīgi otrādi, pagatavo mīļotajam romantiskas vakariņas un aizdari ar sirsnīgu atvainošanos.

Šķir nākamo lapu un uzzini, kā visvieglāk noslēgt mieru ar savu vīrieti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru