Strīds ar mīļoto? Salabsti gudri un ātri – saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

 

DVĪŅI
Tā kā Dvīņi ir ārkārtīgi viegli ievainojami un ātri apvainojas, mēģini neļauj konfliktam pieņemties spēkā, jo tas var šai zīmē dzimušā vīrietī provocēt ilgstošu depresiju un apātiju. Pēc strīda pacenties viņam veltīt daudz rūpju un uzmanības – tā viņš vieglāk pārdzīvos notikušo un neieciklēsies uz problēmu.

VĒZIS
Labākais veids atjaunot attiecības ar Vēzi – kārtējo reizi atzīties viņam mīlestībā. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji kā neviens cits novērtē partnera atbalstu un bezgalīgu uzticību. Un negaidi, lai Vēža zīmē dzimis puisis atzītu savu vainu – tas viņiem izdodas tikai ar lielām grūtībām. Vienīgā iespēja viņam pierādīt, ka viņam nav bijusi taisnība – skaidri un noteikti izskaidrot savu viedokli. Iespējams, tad viņš paskatīsies uz situāciju citādi.

LAUVA
Strīda laikā Lauvas ir ļoti agresīvi. Reizēm šķiet, ka viņi speciāli izraugās tādas frāzes, lai otrajai pusītei sāpētu pēc iespējas vairāk. Bet, tici, tas nenotiek ļaunuma dēļ. Vienkārši Lauvas ir uguns stihijas pārstāvji, tāpēc ne vienmēr spēj kontrolēt savas emocijas. Kliedzienu un pārmetumu vietā pamēģini mierīgi izskaidrot viņam savu viedokli un norādi, ka izteiktie apvainojumi smagi skar tavu pašapziņu. Tā kā Lauvam ir ļoti svarīgi būt savas otrās pusītes aizstāvim, viņš darīs visu, lai nogludinātu konfliktu.

JAUNAVA
Strīds par sīkumiem ar šajā zodiaka zīmē dzimušajiem praktiski nav iespējams, jo Jaunavas zīmē dzimuši vīrieši nepiešķir īpašu vērību sīkiem sadzīves konfliktiem. Bet, ja konflikts tomēr izcēlies, tātad tam bijis nopietns pamats. Visticamāk, tavs izredzētais jau sen ir neapmierināts ar situāciju, bet par to ierunāties nolēmis tikai tagad. Pacenties būt pacietīga un uzklausīt viņa pretenzijas, bet pēc tam pazemīgi ar tām samierināties. Tikai tā varēsi izvairīties no tālākās konflikta saasināšanās.

SVARI
Svariem katrs strīds ir vesela traģēdija, tāpēc viņi centīsies līdz pēdējam brīdim aizturēt pārmetumu lavīnu sava partnera virzienā. Bet, ja konflikts tomēr iededzies, pacenties vienkārši atvainoties savai otrajai pusītei, īpaši, ja taisnība nav bijusi gluži tavā pusē. Šīs zīmes pārstāvim jebkura nesaprašanās ir iemesls aizdomāties, cik šīs attiecības viņam vajadzīgas un cik ļoti tās atbilst viņa priekšstatam par ideālu pāri.

SKORPIONS
Skorpiona zīmē dzimušiem vīriešiem ir lieliska atmiņa, tāpēc nebrīnies, ka strīda laikā viņš atgādinās visus tavus vecos grēciņus. Vienīgais veids, kā likt šīs zīmes pārstāvim nomierināties – pilnībā atzīt savu vainu un pārliecināt viņu par to, ka vairāk nekad šādas pretenzijas viņam neizvirzīsi.

STRĒLNIEKS
Šajā zīmē dzimušie nekad nopietni nedusmojas. Jā, viņi var izteikt neapmierinātību, bet noteikti nemērķēs partnerim sirdī apvainojuma bultas. Turklāt Strēlnieki vienmēr gatavi konstruktīvam dialogam, ieklausīties otrajā pusītē un atzīt kļūdu. Tiesa, ne obligāti katrā konkrētā gadījumā viņš rīkosies tā, kā gribētos tev. Strēlnieki ļoti mīl brīvību un necieš rīkoties pēc citu norādījumiem.

MEŽĀZIS
Konfliktos ar Mežāžiem svarīgi uzreiz noteikt, kuram taisnība, bet kurš ir vainīgais. Šīs zīmes pārstāvji gatavi atzīt savu kļūdu un spert pirmo soli uz samierināšanos. Galvenais – nesteidzināt viņus, bet dot iespēju izsvērt visus “par” un “pret”. Ja strīdu iesāki tu, vienīgā iespēja atgūt Mežāža labvēlību – savaldīgi un plānoti, ar vārdiem un darbiem pierādīt savu bezgalīgo mīlestību.

ŪDENSVĪRS
No Ūdensvīra zīmē dzimušiem vīriešiem nav vērts gaidīt pirmo soli, pēc strīda viņš būs pārāk iedziļinājies savos pārdzīvojumos, lai domātu par samierināšanos. Ļauj viņam nedaudz padomāt un “pavārīties” par izveidojušos situāciju, bet pēc tam ņem iniciatīvu savās rokās un sarīko savam mīļotajam neaizmirstamu romantisku randiņu. Vienīgais, kas var pielikt punktu Ūdensvīra apātijai – jaunas pozitīvas emocijas.

ZIVIS
Zivju zīmē dzimušie pēc konflikta noteikti kādu laiku grib palikt vienatnē. Dod viņam tādu iespēju un neuzbāzies ar attiecību skaidrošanu. Bet, tiklīdz jūti, ka partneris sācis “atdzist”, netaupi komplimentus un labus vārdus, jo Zivīm svarīgi mīļotās acīs redzēt sajūsmu. Un, skat, strīds izzudīs it kā pats no sevis!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru