Tava laulības dzīve – Apraksts katrai zodiaka zīmei

LAUVA

Mīlestībā Lauvas ir kaislīgas un temperamentīgas. Viņu prasības pret partneri ir ļoti augstas, Lauvu izredzētajam jābūt pievilcīgam, saprotošam un intelektuāli attīstītam.

Laulībā šīs zīmes pārstāvji būs laimīgi tikai tādā gadījumā, ja būs apmierinātas visas viņu slēptākās vēlmes. Lauvām ir jājūtas neaizstājamām un izcilām – tas šiem cilvēkiem dod enerģiju, lai izveidotu spēcīgu ģimeni.

Lauva sajūsmināti izbaudīs katru kāzu dienas mirkli un parūpēsies, lai arī viņa otra pusīte būtu ar itin visu apmierināta. Lauva noteikti nespēj vien sagaidīt laulību brīdi, šīs zīmes pārstāvis noteikti cītīgi krās naudu, lai svinīgajā brīdī viņa rīcībā būtu viss, ko viņš vēlas – skaista kāzu ceremonija baznīcā, cienīga pasēdēšana kāzu viesiem un brīnišķīgs medusmēnesis. Pēc laulību saišu noslēgšanas Lauva būs uzticams partneris, kā arī piepūlēsies, lai uzturētu laulību dzīvu un tā sniegtu emocionālo gandarījumu. Lauva noteikti iedrošinās savu partneri sekot viņa sapņiem un ambīcijām.

Dažiem var šķist, ka Lauva šādā veidā pieņem lēmumus viņu vietā, tomēr patiesībā džungļu karalis tikai vēlas, lai viņa mīļotajam cilvēkam būtu pēc iespējas labāk. Ja viņu kritizē partneris, Lauva centīsies neklausīties viņā.

Jāatceras, ka attiecībās lēmumi jāpieņem kopīgi, nevis atsevišķi un jāievēro līdzsvars. Lai to īstenotu Lauvai vajadzētu padomāt par to, ko patiesi vēlas viņu partneris, gadījumā, ja kaut kas tiek darīts viņa labā.

Ja sievietei-Lauvai tiek nodrošināta drošība un miers, viņa kļūs par dāsnu, drošsirdīgu un augstsirdīgu saimnieci. Viņa ir balsts bērniem, bet par visu augstāk viņa nostāda sava partnera labklājību. Savus bērnus šī sieviete vienmēr aizstāvēs ar zobiem un nagiem, lai tur vai kas. Lauva kā māte ir lieliska tikai tad, ja viņai šajā ziņā ir palīgi (auklītes vai kalpotāji). Citādi viņa bērnus uzskata par pārlieku smagu nastu, kas gulstas uz viņas pleciem. Viņai noteikti nepieciešams spēcīgs un raksturā stabils partneris.

Lauvas nekad neaizmirst savu bērnību, arī būdami pieauguši viņiem patīk būt bērnišķīgiem. Dažkārt Lauvas neizturas pret bērniem kā pret bērniem. Viņi tos ciena un iemāca viņiem cienīt citus cilvēkus. Lai arī Lauva nerunā deminutīva formā, kad vēlas izteikt mīlestību un atzinīgas jūtas, viņš labi pieprot izteikt to, ko domā un jūt.

Lasi arī: Lielais draudzības horoskops: ar ko esi vissaderīgākais?

JAUNAVA

Tiklīdz Jaunavas apprecas, viņas pārņem intensīva baiļu sajūta, tomēr viņas izmisīgi cīnās, lai no tās atbrīvotos. Šai cīņai ir nozīmīgs iemesls: Tā ir drošības sajūta, gluži kā cīņa par kaut ko, iekarojot šo lietu, tā kļūst tava. Jaunavām ir svarīgi spēt atslābināties un ikdienā justies komfortabli, tas pats attiecas arī uz dzīvi pēc laulībām. Svarīgākais ir tas, ka Jaunavai patīk raizēties par to, par ko neklātos tik daudz uztraukties. Viņas var būt saspringtas tādēļ, ka vēlas ideāli pagatavot kādu ēdienu vai lieliski iekārtot dzīvokli un uzturēt to kārtīgu un tīru. Pastāvīgais uztraukums un aizkaitinājums nebūt nepadara šajā zīmē dzimušo cilvēku dzīvi labāku, tas liek satraukties arī Jaunavas otrajai pusītei. Tieši tādēļ Jaunavām būtu ieteicams atslābināties un vairāk koncentrēties uz savu partneri, citādi otrā pusīte noteikti aizrādīs, ka Jaunavai svarīgāki ir fiziski objekti, nevis attiecības.

Jaunavas kļūst par labiem vecākiem, viņas spēj ieinteresēt bērnu dažādās lietās, kā arī iedrošināt viņus piedalīties aizraujošās aktivitātēs, lai gūtu jaunu pieredzi. Par spīti tam, Jaunavai noteikti vajadzētu apturēt vēlmi kritizēt bērnu centienus. Bērniem nepieciešams iedrošinājums un novērtēšana, kā arī konstruktīva kritika un disciplīna – pārlieku liela kritizēšana var aizkavēt personības attīstīšanos.

Jaunavas patiesi velta milzīgus pūliņus, lai padarītu māju par patīkamu vietu ģimenei. Šajā sakarā Jaunava var strādāt pārlieku cītīgi, šajā zīmē dzimušais vīrietis noteikti smagi strādās darbā, lai varētu atļauties ģimeni piedāvāt vairāk, bet sieviete cītīgi saimniekos mājās, lai tajās viss būtu harmonisks, tīrs un kārtīgs. Jaunavām nu dien derētu atslābināties un baudīt sava smaga darba augļus.

Lasi vēl: Vislabāko sievu horoskops- ar nelielu sarkasma devu

SVARI

Svari uzskata savu dzīvi par piepildītu tikai tad, ja viņi atrodas stabilās attiecībās. Skaidrs ir tas, ka laulības šīs zīmes dzīvē paveiks brīnumus. Pārliecinoši var teikt, ka Svari savu emocionālo līdzsvaru patiesi sasniedz tikai pēc laulību saišu slēgšanas. Šīs zīmes pārstāvji pārlieku daudz domā par lēmumu precēties.

Patiesībā, tas attiecas uz visiem svarīgajiem lēmumiem, kas Svariem sava dzīvē jāpieņem. Katrā ziņā, Svari vēlas saglabāt savu neatkarību un individualitāti. Šajā zīmē dzimušajiem ārkārtīgi svarīgs ir viņu sabiedriskais tēls un citu cilvēku viedoklis par to, tas attiecas arī uz laulībām.

Ja Svaru attiecības tomēr neizdodas, viņi var ar vieglu sirdi teikt, ka darījuši visu iespējamo, lai tās būtu veiksmīgas. Tas var izklausīties liekulīgi vai egoistiski, tomēr tā nebūt nav. Nebūtu prātīgi apdraudēt karjeru vai savu individualitāti attiecību dēļ – tā ir skarbā patiesība.

Svari vienmēr vēlas, lai viņu otrā pusīte reaģētu mierīgi, nosvērti, korekti un viņu viedoklis būtu neatkarīgs, cik vien iespējams. Laulību dzīvē Svari ir mīloši un sirsnīgi, viņi dod priekšroku harmoniskām attiecībām un mierīgai gaisotnei, kas garantē spēju koncentrēties.

Lasi vēl: Laulību numeroloģija: uzzini savu kāzu datumu

SKORPIONS

Skorpioni ir gatavi veltīt pūliņus, lai viņu laulība būtu ne tikai funkcionējoša, bet arī piemērota laimes gūšanai, tāpat viņi noteikti no savas otrās pusītes vēlas saņemt emocionālo atbalstu. Vīrietis-Skorpions strādās dienām un naktīm, lai nodrošinātu ģimenei pietiekošus finanšu līdzekļus nepieciešamo lietu iegādei. Turpretī sieviete-Skorpions rūpēsies par mājas uzturēšanu kārtībā un tīrībā, kā arī sniegs vīram visu nepieciešamo, lai viņš justos droši un ērti.

Vairāk par visu Skorpionam nepatīk neatbilstoša attieksme no partnera puses, it īpaši, ja viņa viedoklis nesaskan ar viņa paša pausto. Skorpions vēlas, lai viņam visādā ziņā ar mīļoto cilvēku vairāk vai mazāk “saskanētu”. Arī cilvēks, kuram nav savas attieksmes un nostājas nebūs piemērots Skorpionam. Tas pats attiecas uz intīmo dzīvi – šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk, ka partneris izrāda vienaldzību pret tuvību. Skorpions vēlas, lai viņa otrā pusīte būtu tik pat kaislīga un radoša kā viņš pats.

Šīm īpašībām jāpiemīt Skorpiona otrajai pusītei, lai viņš nolemtu par labu laulību saitēm. Tomēr noteikti jāņem vēra, ka Skorpions var ieciklēties uz darbu un pavadīt tajā garas stundas, teju nemaz neredzot ģimeni. Tas nebūt neveido pamatu veselīgām attiecībām.

Viena no nelāgākajām Skorpiona īpašībām ir viņa greizsirdība. Viņam jāspēj kontrolēt itin viss un šī sajūta nav nomācama. Šīs zīmes pārstāvis var bez iemesla vainot mīļoto cilvēku krāpšanā. Greizsirdība var iezagties arī citās dzīves jomās, piemēram gadījumā, ja partneris ir veiksmīgāks un pelnošāks par Skorpionu vai arī atrodas sociāli augstākā līmenī.

Skorpioni parasti ir lieliski partneri, kuri spēj savas prasmes nodot bērniem, viņiem patīk doties ceļojumos un darīt citas aizraujošas lietas. Viņi ir prasīgi vecāki, kuri vēlas daudz sagaidīt no bērna. Skorpionam lieliski izdodas motivēt bērnus un iedrošināt tos.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru