Tēva vēstule meitai: “Pati svarīgākā esi Tu!”

„Manu mīļo meitiņ,

Nesen es un tava mamma – mēs meklējām dažādas atbildes Google meklētājā. Pusceļā, kad ievadīju jautājumu, Google man parādīja pasaulē meklētāko frāžu sarakstu. Gandrīz pašā saraksta augšā bija frāze „Kā pievērst puiša uzmanību?”

Tas mani šokēja. Es izlasīju dažādus rakstus par to „Kā būt seksīgai?” vai „Kā būt seksuālai puiša priekšā?”, „Vai man jāliek vīrietim justies gudrākam par mani, lai es viņam patiktu?”

Es kļuvu nikns, lasot šīs publikācijas.

Manu mīļot meitiņ, tas nekad nav bijis tavs pienākums „Pievērst puiša uzmanību.”

Manu mīļo meitiņ, tavs vienīgais pienākums ir patiesi saprast savu dvēseli – tā ir nesatricināma vieta, kuru neietekmē atraidījums, zaudējums un ego.

Ja tu spēj noticēt savai vērtībai šādā izpratnē, tu būsi pievilcīga pašā svarīgākajā veidā, kas eksistē: Tu patiksi puišiem, kuri prot izrādīt patiesu interesi un kuri vēlās pavadīt savu laiku, dalot visas savas intereses ar tevi.

Man nav svarīgi, vai viņš liek savus elkoņus uz galda, kad mēs ēdam vakariņas, man ir svarīgi, ka viņš pamana tavas smieklu krunciņas, kad tu smaidi. Pamana un nespēj novērsties.

Man nav svarīgi, ka viņš neprot spēlēt golfu ar mani, man ir svarīgi, ka viņš prot spēlēties ar bērniem, kurus tu viņam sniegsi, atklājot visus brīnišķos veidus, kādos viņi līdzinās tev.

Man nav svarīgs viņa maka biezums, man ir svarīgi, ka viņš seko savai sirdij un tā allaž atved atpakaļ pie tevis.

Man nav svarīgi, vai viņš ir stiprs, man ir svarīgi, ka viņš tev dod vietu, kurā tu vari pārliecināties par savas sirds spēku.

Man nav svarīga viņa politiskā piederība, man ir svarīgi, ka viņš katru rītu pamostas un ievēl tevi mājas goda vietā un pats svarīgākais – ieceļ tevi par viņa karalieni.

Man nav svarīga viņa reliģiskā piederība, man ir svarīgi apzināties, ka viņš novērtē ikvienu dzīves brīdi un ikvienu mirkli, kas viņam pieder kopā ar tevi.

Galu galā, manu mīļo meitiņ, ja tu satiec šādu vīrieti, bet man un viņa it nekas nav kopīgs, atceries, kas ir pats svarīgākais –

Pati svarīgākā esi Tu!

Tādēļ, ka dienas beigās, manu mīļo meitiņ, tai ir jābūt tev, kas viņu ieinteresētu. Tikai un vienīgi tev.

Mūžam tevi mīlošais vīrietis,

Tavs Tētis.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru