Tēvs teica, ka neviens mani tādu – resnu – negribēs, bet šodien es viņam lepni saku: “Esmu skaista un mīlēta, tēt!”

Esmu resna – ne apaļīga, bet resna. Man ir liels vēders un manas kājas mazliet kratās, kad staigāju. Šķiet, ka esmu resnākā persona telpā vairākumā gadījumu. Bet es mīlu savu ķermeni un it nemaz neienīstu sevi! Es mīlu savas tā saucamās nepilnības un trūkumus. Un es nekad nevēlos būt kaulaina.

Sabiedrība rada iespaidu, ka mana pārliecība ir kaut kas radikāls. Bet tas tā nav. Es neesmu vienīgā, kas apzinās savus trumpjus. Pasaulē ir arī citas meitenes, kas ir gatavas saukt sevi par „resnu”, par to nekaunoties.

Man ir sajūta, ka esmu uz šīs pasaules, lai būtu drosmīga, krāšņa un laimīga.

Plašsaziņas līdzekļi nepārtraukti sniedz mums ziņu, ka ikvienai meitenei ir jābūt tievai, septiņpadsmit gadu vecumā jāpārstāj ēst un jācenšas sasniegt maģiskos skaistuma standartus. Apzināti un neapzināti mums tiek iegalvots, ka jāģērbjas apģērbā, kas „slaidina”. Meitenēm jāslēpj sava āda un arī seksualitāte. Un formas.

Mums, apaļīgajām, resnajām dāmām, bieži vien tiek teikts:

„Neviens vīrietis – it īpaši jau izskatīgs un par sevi pārliecināts – negribēs ar tevi būt, kur nu vēl uzsākt seksuālas attiecības. ”

Un tāds iespaids tiešām var rasties, jo uz žurnālu vākiem, reklāmām ir tvirtas, trenētas un ļoti tieva modeles. Bet ne resnītes.

Kad man bija desmits gadu, mans tēvs teica, ka neviens vīrietis nevēlēsies būt ar mani, ja es nezaudēšu svaru. Bet ziniet, ko es tagad teiktu savam tēvam:

„Tēti, tev taisnība. Viņi negrib turēt manu roku. Viņi grib daudz vairāk.. manis…”

Es esmu resna un man ir biežs, mežonīgs sekss ar pievilcīgiem svešiniekiem. Jā, vīriešiem es patīku. Un kā vēl…

Ideja par skaistumu ir tik ļoti šaura sabiedrības acīs. Es sevi uzskatu par skaitu un tas ir galvenais. Protams, būtu jauki, ja cilvēki iztiktu bez šķībiem skatieniem un nevajadzīgiem padomiem, bet es to visu spēju ignorēt.

Šodien es strādāju par fotogrāfi un dizaineri. Es popularizēju lielo izmēru dāmu modi un pašas dāmas. Jo mēs esam skaistas – un visiem tas jāzina!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">OI</cite>

    “man ir biežs, mežonīgs sekss ar pievilcīgiem svešiniekiem” – un ar 1 reizi pietika… un pēc tam??? meklē nākamo… Ir nu gan ar ko lepoties!!!

Pievienot komentāru