Tieši šīm 3 zodiaka zīmēm zvaigznes sola veiksmi no 20. līdz 26. novembrim

 

DVĪŅI

Ja esi brīvs, tad šonedēļ var parādīties kāds jauns pielūdzējs. Tomēr, pirms viņa pasūtīšanas tālāk, dod viņam vēl vienu iespēju! Iespējams, ka kļūdīsies, un pirmais iespaids izrādīsies pavisam nepareizs!

Attiecības esošajiem Dvīņu zīmes pārstāvjiem ieteicams mazliet atrauties no darbiem un pievērsties attiecībām un to uzlabošanai. Ja neesi veltījis pietiekami daudz laka savam partnerim, tad šajā nedēļas nogalē jums ir ieteicams kaut kur doties. Kopīgi apciemojiet draugus vai radus!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 20. līdz 26. novembrim

STRĒLNIEKS

Vēlēsies mīlēt un tikt mīlēts. Šis ir labs laiks, lai izrunātu kādu sen sasāpējušos sāpi un rastu tai risinājumu kopīgiem spēkiem. Zvaigznes sola vairāku konfliktu atrisināšanos, tomēr ceļš uz to var būt mazliet sarežģīts. Lai vai kā, vienu vakaru dodieties ārpus mājas romantiskās vakariņās – izrunāsiet vairākas lietas un jauki pavadīsiet laiku.

Brīvie Strēlnieki šo auksto periodu nevēlēsies pavadīt vientulībā, tāpēc dosies otrās pusītes meklējumos. Ieteicams izmēģināt iepazīšanos internetā, taču, ja tas pirms nav nav nostrādājis, tad ar draugiem dodies izklaidēties. Iespējams, ka kāda drauga draugs var kļūt par tavu potenciālo partneri.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru