Tu neesi kautrīgs, tu gluži vienkārši esi introverts! 8 pazīmes, kas to pierāda

1.Tev nepatīk „mazas sarunas”.

Tev nepatīk sarunas bez dziļas jēgas, tu dod priekšroku sarunām, kurās jūtama jēga un turpmāka attīstība. Tu vēlies sarunas, lai uzzinātu kaut ko vairāk, paplašinātu savu redzesloku, nevis, lai komentētu laiku aiz muguras vai kaimiņa jauno mašīnu.

2.Tu uzskati, ka pūļi ir nepatīkami.

Tu dod priekšroku aci-pret-aci laikam ar cilvēkiem, jo tie ir daudz intīmāki un patīkamāki. Un tomēr, ja tev jāpavada laiks lielā pūlī, viss, par ko tu domā, ir tas, kā tu būsi mājās un atgūsi spēkus.

3.Tu neesi anti-sociāls, bet gan izvēlīgi-sociāls.

Kā jau introvertam, tev ir grūti satikt jaunus cilvēkus un uzreiz sākt ar tiem veidot attiecības. Tev allaž nepieciešams kāds laiks, lai tu justos labi citu klātbūtnē. Introverti netērē laiku ar cilvēkiem, kas viņiem nešķiet pārāk interesanti vai patīkami. Tā vietā, viņi izvēlās jau pazīstamus, bet patīkamus cilvēkus – tādus, ar kuriem ir labi un viegli pavadīt laiku kopā.

4.Reti, bet tu mēdz izbaudīt laiku lielākā draugu kompānijā.

Kopīgi gājieni uz koncertu, hokeju vai teātri, reizēm tas tev sagādā prieku. Tomēr pēc šādiem pasākumiem ir vajadzīgas dienas, nedēļas vai pat mēneši, lai tu atkal justos gatavs šādam piedzīvojumam. Tā teikt, paiet laiks, kamēr tu uzlādē savas komunikāciju baterijas.

5.Tu esi ārkārtīgi rūpīgs un mierīgs savā vidē.

Cilvēki mīl introvertus, jo viņi ir nosvērti un patīkami, kas esat vien divatā. Tādēļ nav brīnums, ka pēc neilga laika divatā, cilvēki ir gatavi tev atklāt gluži vai visu savu dzīves stāstu.

6.Tu esi ekstrēmi radošs!

Pētījumi norāda, ka vairumā gadījumu, introverti ir ļoti radoši cilvēki. Viņi pavada laiku vienatnē, lai radītu kaut ko apbrīnojamu.

7.Tu esi lielisks uzklausītājs!

Introverti novērtē klausīšanās vērtību. Tu klausies, lai saprastu, nevis vienkārši dzirdētu. Ar šo procesu tu izrādi cieņu un patiku pret cilvēku.

8.Tu domā, pirms iesaisties strīdā.

Introverti nemīl strīdus un nevajadzīgus kašķus. Pirms vispār tiem tuvoties, introverti izvērtē situāciju, visu iesaistītu pušu argumentus un idejas, un tikai tad izsaka savu viedokli. Un, ja nav nepieciešams, neizsaka.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru