Uzzini, ko tavs dūru turēšanas veids vēsta par tavu personību!

dure

Saliec rokas dūrēs un pavēro, kuram no attēlā dotajiem zīmējumiem tās atbilst vislabāk!

Tas, kā tu turi dūri var daudz pastāstīt par tavu personību un zemapziņu. Iespējams, tev tas šķiet visai smieklīgs veids, pēc kura izprast sevi, bet tas ir ārkārtīgi precīzs. Uzzini interesantus faktus par savu personību – kādu tu sevi parādi sabiedrībai, kāds tu esi starp tuvākajiem un kāda ir tava romantiskā puse!

A dūre:

Ārējā personība

Jūtīgs, piemīt lieliska intuīcija, patīk palīdzēt cilvēkiem. Entuziastisks, nedaudz nepacietīgs, enerģisks. Zinātkārs, piedzīvojumu meklētājs, komisks, pašironisks.

Iekšējā personība

Vēlas tikt pasargāts un cienīts, gluži tāpat vēlas iegūt atpazīstamību un tikt pieņemts. Dažkārt esi pārāk jauks, iespējams, ka citi visai bieži to izmanto. Tas, ko vēlies ir ļoti vienkārši iegūstams, tiklīdz citi pret tevi ir patiesi.

Romantiskā personība

Tev nepadodas jūtu paušana, ja mīļotais cilvēks jūt, ka tu mīlestību paud tikai uz 30%, patiesībā tu viņu mīli stipri vairāk. Nebūsi godīgs, ja centīsies apspiest jūtas un emocijas. Tu neesi cilvēks, kurš nekad nedusmojas. Parasti pret cilvēkiem izturies ļoti laipni un nezini, kas ir egoisms.

Lai uzzinātu vairāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru