Uzzini, ko tavs dūru turēšanas veids vēsta par tavu personību!

A dūre:

Ārējā personība

Jūtīgs, piemīt lieliska intuīcija, patīk palīdzēt cilvēkiem. Entuziastisks, nedaudz nepacietīgs, enerģisks. Zinātkārs, piedzīvojumu meklētājs, komisks, pašironisks.

Iekšējā personība

Vēlas tikt pasargāts un cienīts, gluži tāpat vēlas iegūt atpazīstamību un tikt pieņemts. Dažkārt esi pārāk jauks, iespējams, ka citi visai bieži to izmanto. Tas, ko vēlies ir ļoti vienkārši iegūstams, tiklīdz citi pret tevi ir patiesi.

Romantiskā personība

Tev nepadodas jūtu paušana, ja mīļotais cilvēks jūt, ka tu mīlestību paud tikai uz 30%, patiesībā tu viņu mīli stipri vairāk. Nebūsi godīgs, ja centīsies apspiest jūtas un emocijas. Tu neesi cilvēks, kurš nekad nedusmojas. Parasti pret cilvēkiem izturies ļoti laipni un nezini, kas ir egoisms.

B dūre:

Ārējā personība

Talantīgs, radošs, sadraudzējas ar cilvēkiem dažādās sfērās. Dāsns, inteliģents, pašpārliecināts, uzmanību piesaistošs. Smagi strādājošs, idejām bagāts, pielāgoties spējīgs un uzmanīgs.

Iekšējā personība

Trausla sirds, piemīt vēlme darīt ļoti daudz, bet tajā pašā laikā baidās no sāpināšanas. Augstas cerības, bet bailes no zaudējuma, nepieciešama iedrošināšana. Tas, ko vēlies nav nekas liels, tu vēlies atrast cilvēkus, kas tevi saprot un tādus, kuriem tu patīc tāds, kāds esi.

Romantiskā personība

Tu pārāk daudz domā, tādēļ grimsti depresīvās atmiņās, kuras grūti atstāt pagātnē. Tu vienmēr vilcinies, vēloties, lai kāds tev sastāda kompāniju. Tavs mīļotais cilvēks tev ir ļoti dārgs un tu nekādā gadījumā nevēlies, lai viņš tevi ienīst.

C dūre:

Ārējā personība

Radošs, asprātīgs, veikls, padodas pārfrāzēšana, ātri reaģē. Praktisks, apdomīgs, bet dažkārt pārlieku daudz uztraucas, jūtīgs. Gudrs, padodas manipulēšana.

Iekšējā personība

Lielāko daļu laika tu izvēlies pavadīt klusējot, tādējādi tu pasargā citus no sāpināšanas. Tevi nav grūti izprast, tu vēlies īstenot savus sapņus, tajā pašā laikā saglabājot elastīgumu, tev nepieciešams atrasties starp cilvēkiem, kuri tevi saprot.

Romantiskā personība

Tev nepatīk kņada un rosība, labāk piestāv komfortabla vide, tas pats attiecas arī uz attiecību jomu. Tava lielākā vājība ir mīkstā sirds. Pat tad, ja cilvēks, no kura rokas esi cietis vai ticis sāpināts atvainosies, tu nespēsi viņam nepiedot.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru