Uzzini, no kā katrai zodiaka zīmei ir patiesi bail, veidojot attiecības

 

Svari

Svari zina, ka viņi dažkārt pieļauj kļūdas, kas sāpina viņu otro pusīti, tomēr viņi ir gatavi iziet cauri septiņiem elles vārtiem, lai tikai atdarītu mīļotajam ar labu.

Skorpions

Skorpions spēj sajust savu mīļoto visās dimensijās, pat tajās par kuru eksistenci citi nemaz nenojauš. Viņš jūt katru sirdsāķīša dvēseles vibrāciju un slēpjas tās psihes dzīlēs, lai iznīdētu jebkādus draudus ko šis cilvēks varētu izraisīt sev.

Strēlnieks

Strēlniekam dzīve šķiet brīnišķīgāka, kad pie sāniem ir viņa otrā pusīte, viņa sniedz lielāku vēlmi baudīt dzīvi. Strēlnieks cer atbrīvot mīļoto cilvēku no visa, aizvest viņu uz tāltālām pilsētām un bezrūpīgi baudīt kopā pavadīto laiku.

Lasi vēl: Problēmas, ar kurām saskaras katra zodiaka zīme, veidojot attiecības

Mežāzis

Mežāzis savu otro pusīti mīlēs tā, kā viņai pienākas būt mīlētai, lai arī viņš nenesīs mājās rožu klēpjus katru nedēļas nogali un nerakstīs salkanas mīlestības vēstules, toties viņš parādīs, ka mīl tevi pat ļaunākajos brīžos. Mežāzis vienmēr atbalsīs mīļoto, viņa lojalitāte pret partneri nekad nenomirs, pat tad, ja izdzisīs mīlas dzirksts.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs visu savu dzīvi pavadījis eksistējot burbulī, līdz viņš atrada savu dvēseles radinieku un atklāja, ka kopā ar viņu patiesi spēj uzelpot. Otrā pusīte viņam liek justies saprastam un novērtētam, viņa ir tā, kas liek Ūdensvīram kļūt par tādu cilvēku, kādu viņš vienmēr vēlējies būt.

Zivis

Zivis mīļotā cilvēka priekšā noņems visus ierobežojumus un radīs caurumus, kurus aizpildīt, šīs zīmes pārstāvis vienmēr spēs noteikt to vai viņa sirdsāķīša smaids ir patiess. Zivis ir gatavas šķelt jūras un okeānus, lai liktu otrajai pusītei smaidīt aiz laimes.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru