Vai viņš mani krāpj? 8 pazīmes, kuras noteikti nevajadzētu ignorēt!

1. Pēkšņas darbības ar mobilo telefonu

Vai viņš to pēkšņi izslēdz, noslēdz skaņu vai varbūt novieto tā, lai ekrāns nebūtu redzams?

Ja pamani, ka viņš to ļoti uzmana vai paliek nervozs, kad saņem zvanus un īsziņas, vai arī uzreiz neatbild un taviem zvaniem un īsziņām, tad varbūt pienācis laiks par to parunāt.

 

2. Pazušana no redzesloka

Ja viņš pēkšņi pazūd, neko nepasakot, aizbrauc kaut kur un nav sasniedzams, tad gribot negribot sāc domāt, ka viņš varētu būt neuzticīgs. Pievērs papildu uzmanību šādai rīcībai. Varbūt viņš saskaņo savu grafiku ar kādu citu.

 

3. Uzvedības izmaiņas

Jūtīgus cilvēkus māc vainas apziņa, ja viņi sper sānsoli, tāpēc viņi dažreiz mēģina to kompensēt ar dāvanām.

No otras puses, ja viņam trūkst līdzjūtības, viņš, iespējams, tev pievērsīs mazāk uzmanības, kā arī būs mazāk seksa. Seksa trūkums dažreiz norāda uz nopietnām problēmām attiecībās.

 

4. Pēkšņi strīdi un garastāvokļa maiņas

Tie, kas krāpj savus partnerus, dažreiz uzsāk strīdus, tādējādi atrodot iemeslu, lai sadusmotos un izietu no mājas – un atrastu iespēju satikt mīļāko.

Strīdus var izraisīt arī sakāpinātas un dažādās emocijas, kas viņu pārņem neuzticības dēļ.

 

5. Emocionāla atsvešinātība

Ja viņš pēkšņi atsvešinās, tad tam vajadzētu pievērst uzmanību, neatkarīgi no tā, vai to izraisa krāpšana vai kas cits. Ja viņš vairs nesmejas vai arī vairs nav tik kaislīgs kā agrāk, tad attiecībās ir kāda problēma.

Viņam, iespējams, ir grūti sadalīt mīlestību starp diviem cilvēkiem. Ja jūti, ka mīlestība sāk pamazām izgaist, tad viņš, iespējams, to sniedz kādai citai.

 

6. Pēkšņi mainās mūzikas gaume

Piemēram, ja viņš vienmēr ir klausījies popmūziku, bet pēkšņi sāk dot priekšroku kantri mūzikai, tad varbūt viņa izvēli ietekmē kāds cits cilvēks.

 

7. Tu viņu pieķer melos

Ja pamani, ka partneris melo, tad, protams, zūd uzticība viņam. To var piedot, bet ne aizmirst. Tomēr, ja viņš tā dara vairākkārt, tad tas jau kļūst par stabilu uzvedības modeli un var novest pie sānsoļa. Ja viņš turpina melot, kaut vai par sīkumiem, izdari sev pakalpojumu un pārtrauc attiecības.

 

8. Intuīcija saka, ka viņš tevi krāpj

Neignorē savu sesto prātu. Cilvēkiem piemīt spēja sajust, ja kaut kas nav tā, kā vajag. Tie var būt brīdinājuma signāli attiecībās, tāpēc pievērs tiem uzmanību. Parasti šī sajūta nepieviļ. Lai arī to nevar izskaidrot, tu vienkārši sāc saprast, ka kaut kas nav pareizi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru