Vērienīga laupīšana grupā atpūtas klubā Rīgas centrā

Nedēļas sākumā Rīgas centrā džentlmeņu klubā “75D” Elizabetes ielā 22 notikusi vērienīga laupīšana grupā. Noziedzīgais grupējums, izmantojot iepriekš izstrādātu rīcības plānu, ar draudiem piespieda atvērt seifu, prom aiznesot vairākus tūkstošus eiro un nodarot smagus miesas bojājumus kluba direktoram Tomam Lūķim, kurš joprojām hospitalizācijā slimnīcā.

Kā ziņo kluba īpašniece Karīna Mihalkina, divi vīrieši un jauna sieviete klubu “75D” apmeklēja kā viesi, neviešot aizdomas par saviem noziedzīgajiem plāniem. Vakara gaitā kompānija izteikusi sūdzības par it kā nozagtu mobilu telefonu un pieprasījuši kluba vadību ielaist telpā, kurā izvietota centrālā video novērošanas sistēma, lai noskatītos atpūtas vietā veiktos video ierakstus, lai identificētu zagli. “Acīmredzot noziedznieki bija savlaicīgi veikuši izpētes pasākumus, zinot, ka kluba seifs glabājas direktora Toma Lūķa kabinetā, kurā pieejama centrālais novērošanas video ierakstu panelis, tādēļ brīdī, kad kompānija bija ielaista telpā, direktors tika sagrābts un piekauts, nodarot smagus miesas bojājumus, un no seifa tika paņemti vairāki tūkstoši eiro.” Stāsta kluba īpašniece.

Pretēji plašsaziņu tīklos izskanētajiem minējumiem par policijas veikto kriminālizmeklēšanas kratīšanu, kluba īpašniece Karīna Mihalkina vēsta, ka par spīti notikušajam klubs atkal ir atvērts apmeklētājiem un ir nodrošināti papildus apsardzes pasākumi. “Mūsu klubs jau izsenis zināms kā gaumīga atpūtas vieta ar lielisku koncertprogrammu un pozitīvu gaisotni. Katru mēnesi viesojas kāds vērienīgs mūzikas projekts, tādēļ viesi klubu izvēlas kā mierīgu un drošu vietu izklaidei un atpūtai.” Piebilst Karīna.

Džentlmeņu klubs “75D” Elizabetes ielā 22 darbojas no šī gada 11. maija un to pārvalda SIA ”KM ARUM”. 2018 gadā klubā tikusi veikta vērienīga rekonstrukcija un uzlabojumi, un šobrīd apvieno izklaides vietu, kur baudīt izsmalcinātus dzērienus, dejot pie lieliskas mūzikas, brīvi sarunāties draugu vidū un vērot deju uzstāšanās. Džentlmeņu klubs “75D” iecienīts arī ar to, ka apkalpojošais personāls – bārmenes, viesmīles, dīdžeji un – ir tikai sievietes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru