Vēlies attiecībās būt laimīgs? Uzzini, kādi 8 paradumi piemīt laimīgiem pāriem

  1. Iešana gulēt reizē. Atceries savu attiecību sākumposmu, kad tu nevarēji sagaidīt, kad abi iesiet gulēt reizē, lai varētu mīļoties un ne tikai… Laimīgi pāri veiksmīgi pretojas vēlmei iet gulēt dažādos laikos. Viņi iet gulēt reizē, bet nepabeigtu darbu gadījumā pieceļas drusku vēlāk, lai padarītu darāmo, kamēr partneris guļ.
  2. Kopīgu interešu radīšana. Tad, kad kaisle ir pierimusi, bieži nākas saskarties ar faktu, ka tev un partnerim ir maz kopīgu interešu. Un atceries pietiekami novērtēt kopīgi darāmo aktivitāšu svarīgumu, jo jūs abi tās izbaudat un tas jūs satuvina. Ja kopīgas intereses vēl nepastāv, laimīgi pāri tās rada. Tajā pašā laikā atceries, ka šim vaļaspriekam ir jābūt kam tādam, ko tu izbaudi, tas tevi padarīs simpātiskāku un neatkarīgāku partnera acīs.
  3. Iešana roku rokā vai blakus. Laimīgi pāri iet sadevušies rokās vai viens otram sānos, nevis viens nopakaļ otram. Viņi zina, ka svarīgāk ir attiecīgajā brīdī būt kopā ar partneri, nevis redzēt apkārt esošo skatu.
  4. Uzticība un piedošana kā noklusējuma režīms. Kad laimīgiem pāriem ir nesaskaņas, viņi izvēlas uzticēties un piedot, tā vietā, lai neuzticētos un justu rūgtumu. Tas attiecināms pat uz strīdiem, kuri šķiet neatrisināmi.
  5. Koncentrēšanās uz partneru pareizajām rīcībām, nepareizo vietā. Ja tev nemitīgi iekrīt acīs tas, ko tavs partneris dara nepareizi, mēs varam garantēt, ka tas nekad nemainīsies, ja pati nemainīsi savu attieksmi. Ja tu koncentrēsies uz to, ko viņš vai viņa dara pareizi, tu to arī ieraudzīsi. Viss ir atkarīgs no tā, ko tu gribi meklēt un atrast. Laimīgi pāri koncentrējas uz pozitīvo.
  6. Apskaušanās ieraugot vienam otru uzreiz pēc darba. Mūsu ādai ir atmiņa – tā atcerās labus un mīlestības pilnus pieskārienus, sliktu emociju piepildītus un nepatīkamus pieskārienus, kā arī ‘’ne-pieskārienus’’ jeb paviršus glāstus. Pāri, kuri sasveicinās apskaujoties, liek savai ādai just labos pieskārienus un raisīt pozitīvas emocijas.
  7. Saka ‘’es tevi mīlu’’ un ‘’lai tev jauka diena’’ katru dienu. Šis ir ļoti labs veids, kā partneros ieviest pacietību, kad ikdienā jāstājas pretī sastrēgumiem, garām rindām un apgrūtinājumiem.
  8. Saka ‘’ar labu nakti’’ katru nakti, neatkarīgi no noskaņojuma. Tas tavam partnerim vēsta, ka neatkarīgi no tā, kā jūties un cik ļoti esi uz viņu dusmīga/s, tu vēl joprojām vēlies šīs attiecības. Šie vārdi paziņo, ka jūsu attiecības ir svarīgākas par vienu satraucošu strīdu. 

Avots: vamshare.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru