Vēlies būt viņa karaliene? Uzzini kā!

 

3.Atrodi laiku, lai pārtaptu no mammas par sievu.

Ir svarīgi uzturēt disciplīnu bērniem, jo šādā veidā tu vari kontrolēt arī savu dienas ritmu. Bērniem ir jāzina, ka astoņos vakarā ir, jāiet gulēt, jo sākās mammas laiks būt par sievu (iespējams, ka tas pat viņiem nav jāzina, pietiks ar domu, ka gulēt ir jāiet un punkts). Šis ir laiks, kurā tu vari darīt to, ko vien vēlies – ieiet karstā vannā, lai tiktu vaļā no stresa vai palasītu kādu grāmatu. Kad jūties atbrīvojusies, dodies pie mīļotā – esi viņa karaliene gan mājā, gan gultā.

4.Nezaudē savu šarmu.

Jā, tu esi viņa sieva, bet nenozīmē, ka tu neesi viņa draudzene un ari mīļākā vienlaikus, tāpēc neļauj tam mainīties. Turpini ķircināt viņu, flirtēt (it īpaši mājās, jo tur pulsē visa romantika). Sūti viņam pikantas vai sirsnīgas ziņas, kad viņš ir darbā; liec viņam domāt par tevi. Tas atdzīvinās jautrību, kā arī palīdzēs atbrīvoties vienam otra klātbūtnē pēc grūtām dienām.

5.Pārstāj sacensties!

Nespēlē „Kurš padara vairāk?” spēli vai „ Kuram ir grūtāk?” jo tas tikai „uzvelk” un „spēle uz nerviem” jums abiem. Jā. būt par mammu ir grūti, bet patiesība ir tāda, ka būt par tēti arī ir grūti. Tādēļ jūs esat viens otram – lai atbalstītu. Sāncensība nevienām attiecībām nepalīdz. Esi sava mīļotā stiprākais balsts jebkurā situācijā.

6.Esi viņa mīlniece, nevis māte.

Pat, ja tu esi savu bērnu māte, tu neesi viņa māte. Pārāk bieži var dzirdēt, ka sieva sūdzas par to ka vīrs uzvedas kā viens no bērniem, taču, ja tu gribi, lai viņš uzvedas kā vīrietis, attiecies pret viņu tā. Sniedz viņam mīlestību un cieņu, un ļauj viņam pašam risināt savas problēmas – ja viņš kļūdās atbalsti un palīdzi saprast, kas bija nepareizi, nevis pārmet viņam. Tas strādās abpusēji!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru