Vienmēr uzticīgs mīļotais? Uzzini 3 padomus, kā droši zināt – viņš būs tev uzticīgs!

PADOMS NR. VIENS: VĪRIEŠIEM NEPIECIEŠAMS RESPEKTS.

Tas šķiet pašsaprotami, tomēr nereti iespējams novērot ģimenes attiecības, kurās sieva nepārtraukti degradē vīru emocionāli, padarot un parādot viņu kā nepietiekamu vīrieti, neadekvātu tēvu, cilvēku un tā tālāk. Tas notiek biežāk, nekā mums pat varētu šķist. Diemžēl pat vairums televīzijas pārraižu vai seriālu, kas ietekmē ļoti plašu auditoriju, vīrieti nereti attēlo kā pilnīgu muļķi un nevīžu, bet sievieti kā viszinošo un perfekto. Un šis stereotips neveido sabiedrība uzvedību, sabiedrības uzvedība ir par iemeslu stereotipiem, kas tiek attēloti televīzijā. Sievietei pret vīrieti ir jāattiecas ar cieņu, gluži tāpat, kā vīrietim ar cieņu jāattiecas pret sievieti. Punkts.

 

PADOMS NR. DIVI: VĪRIEŠIEM IR NEPIECIEŠAMA SAVA TELPA.

Šajā gadījumā tā svarīgākā telpa ir garīgā telpa. Tas nebūt nav iedrošinājums, attālināties no vīrieša un pamest viņu uz dienās vai pat nedēļām. Tas varētu būt nesaprotami un tikai sarežģītu attiecības. Gluži kā katrai sievietei ir nepieciešams savs laiks vai „laiks ar draudzenēm”, katram vīrietim ir nepieciešams savs personīgais laiks vai „laiks ar puišiem”.

„Vīrieši gluži vienkārši grib savu telpu. Viņi negrib justies kā ķīlnieki, kas iesprostoti attiecībās. Viņiem nepieciešams laiks, lai elpotu un uzlādētos.” /Autors nezināms/

Atnākot mājās, noskūpsti viņu, samīļo un esi tu pati. Bet nesāc viņu apbērt ar simts un vienu jautājumu vai stāstiem par savu dienu. Ļauj savam vīrietim elpot.

 

PADOMS NR. TRĪS: NEUZVEDIES KĀ VIŅA MĀTE.

Mātes ir lieliski cilvēki – viņas par mums rūpējās, mīl mūs, audzina mūs un arī aizrāda, ja rīkojamies nepareizi. Bet mums katram māte ir viena, otra vienkārši nav nepieciešama. Turklāt – pieaudzis vīrietis nav tas pats, kas astoņus gadus vecs puika. Ja viņš gribētu visu dzīvi pavadīt ar māti, viņš tā arī būtu darījis, nevis devies meklēt un sastapt savu mūža sievieti. Mātes lomas ieņemšana attiecības var nodarīt dažādus ļaunumus – pirmkārt, sieviete kļūst par apgādnieci, nevis iekāroto mīļoto. Otrkārt, viņa rada iespaidu, ka vīrietis nav kompetents un spējīgs pieņemt pats savus lēmumus. Treškārt, tas rada iespaidu, ka sieviete ir galvenā attiecībā, tā, kurai vienmēr ir taisnība .Treškārt, tas rada iespaidu, ka vienalga, kas tiks darīts, viss tiks piedots. Un šo sarakstu iespējams turpināt ļoti, ļoti ilgi. Īsāk: neesi viņa apgādātāja, esi viņa mīļotā, iekārotā sirds dāma.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru