Vīriešu ieteikumi sievietēm: 6 padomi pirmajam randiņam

1.Esi atvērta jaunām idejām, pieredzēm un piedzīvojumiem!

Ja pirmā randiņa laikā mēs Jūs nevedam uz visdārgāko un izsmalcinātāko restorānu, tas nenozīmē to, ka Jūs mums nepatīkat. Mums vienkārši ir labākas idejas prātā. Mūsu mīļākā kafejnīca, kas piedāvā ko daudz labāku, par „šiku” restorānu, mūsuprāt, ir labākā izvēle. Un, ja tu to pieņem un izbaudi, tu esi uzvarētāja un vari sagaidīt visu to labāko sev.

2.Neveic par mums detektīva cienīgu izmeklēšanu!

Labākā jaunu attiecību daļa ir tieši tas, ka mums ir dota iespēja vienam otru iepazīt – iepazīt jaunu, unikālu personu, kas vēl nav bijusi mūsu dzīvē. Netērē laiku, iztaujājot visus savus draugus par to, kas mēs esam, kādi esam, kādi neesam. Nebalsties uz citu cilvēku priekšstatiem. Uzticies pati savam priekšstatam!

3.Nevelc sev līdzi milzu bagāžu!

Jā, tev ir pagātne un mums ir pagātne – bet nu un? Mēs esam šajā randiņā, lai veidotu tagadni. Lūdzu, lūdzu, pie vakariņu galda nesāc runāt par savu bijušo, viņa tagadējo draudzeni un visām problēmām, kas ar to saistās.

4.Ēdiens, ko tu izvēlies, var daudz pateikt par tevi – apdomā, ko izvēlies.

Ar to tev nav jāsaprot tas, ka ēdienkarte randiņam jāizplāno mēnesi pirms tā. Vienkārši neaizraujies ar alkoholu – mēs gribam iepazīt patieso tevi, bet ne jau ar alkohola palīdzību, kā arī kā galveno vakara sastāvdaļu neuztver ēdienu. Izvēlies to, kas tev garšo – nedomā, ka mēs tevi nosodīsim, ja ņemsi kaut ko citu, nevis diētiskos salātus.

5.Apzinies, ka tu esi lieliska!

Mēs – vīrieši – mīlam pārliecinātas sievietes, tādas, kas ir lepnas pašas par sevi un savu eksistenci. Un, ja godīgi, nav teju nekas seksuāli pievilcīgāks, kā pašpārliecināta sieviete, kas apzinās savu vērtību.

6.Esi godīga!

Saki to, ko domā. Nepārdomā katru savu domu, ietērpjot to puķītēs. Mēs gribam zināt, ko tu domā par mums, mūsu viedokli un arī randiņa izvēli. Kā gan vēl mēs iepazīsim īsto tevi?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru