Vingrošanas horoskops. Veids, laiks, ilgums atbilstoši zodiakam

vingrojumi1

Mūsdienās ir izstrādāts ne viens vien elpošanas komplekss, taču visām šīm sistēmām, pēc astrologu atzinuma, ir viens trūkums: neviena no tām nav ņēmusi vērā, kurai zodiaka zīmei cilvēks pieder.

Bet tam ir liela nozīme, jo katrai zīmei ir savi vingrojumi, savs izpildes laiks un ilgums.

Auns

Labākais laiks nodarbībai – pulksten 9–11 no rīta; piemērotākā vieta – saulainā dienā ārpus mājas vai labi izvēdinātā telpā; izpildes ilgums – 5 minūtes.
Jāapsēžas vai taisni jānostājas, lai pleci atliektos atpakaļ. Mugura taisna. Domās jāatslābina viss ķermenis, lēnām jāieelpo, jāaizskaita līdz septiņi. Pauze (1–2 sekundes). Lēnām izelpo, skaitot līdz septiņi. Atkārto 8 reizes.

Nākamā fāze. Lūpas izstiepj uz priekšu, kā svilpojot. Mēli izbāž caur zobiem līdz lūpām. Ar labās rokas rādītājpirkstu un īkšķi aizspiež nāsis. Lēnām, skaitot līdz septiņi, ieelpo caur šauro spraudziņu un mēles “renīti”. Aiztur elpu uz 1–2 sekundēm, tad, atkal skaitot līdz septiņi, lēnām izelpo caur degumu. Atkārto 16 reizes.

Vērsis

Labākais laiks nodarbībai – pulksten 9–11 no rīta; piemērotākā vieta – dārzs vai parks; izpildes ilgums – 15–30 minūtes.

Lēna pastaiga vieglā, brīvā gaitā. Skaitot līdz septiņi, ieelpa, aiztur elpu uz 2 sekundēm. Skaitot līdz septiņi, izelpo caur muti un aiztur elpu uz 2 sekundēm. Atkārto 16 reizes. Jau pēc nedēļas uzlabosies asinsrite, muskuļu un nervu koordinācija, paaugstināsies organisma dzīvotspēja.

Šķir nākamo lapu un noskaidro, kā to vislabāk darīt!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru